• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


TURISTIČKO-UGOSTITELJSKA I PREHRAMBENA ŠKOLA BJELOVAR BI PO MNOGOČEMU MOGLA BITI PRIMJER DRUGIM SREDNJIM ŠKOLAMA U BJELOVARU

SVE ŠTO RADE, RADE SA SRCEM I DIJELE S DRUGIMA!

Osim što su dobri u svojim ulogama konobara, slastičara, kuhara... Učenici TUPŠ Bjelovar sudjeluju na raznim natjecanjima, provode različite projekte i trude se sve podijeliti s drugima.

E-mail Ispis PDF

ZAŠTO JE TUPŠ BJELOVAR ZASLUŽILA TITULU NAJBOLJE OVOGA TJEDNA?

Od početka školske godine 2013./2014., TUPŠ Bjelovar ne prestaje nas očaravati uspjesima svojih učenika te trudom koji i profesori i učenici ulažu u što bolje obrazovanje budućih konobara, kuhara, slastičara, konditora... Do sada su proveli 6 projekata: »Za bolje sutra«, »Turizam za sve«, »Škole za Afriku«, »Čokoladni odmor«, »Srce iz ormara«, »Božićna humanitarna akcija«.  Osim u školskim projektima, učenici su sudjelovali na brojnim natjecanjima, od onih športskih do onih vezanih uz njihovu struku, tzv. gastro natjecanjima. Njihovi rukometaši osvojili su 3. mjesto na županijskom natjecanju koje je 25. veljače održano u Bjelovaru. Također, njihovi atletičari dobili su brončanu plaketu Sportske zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije za ostvarene rezultate u športskim natjecanjima za 2013./2014. godinu jer su se po četvrti put plasirali na državno prvenstvo školskih športskih društava i zauzeli četvrto mjesto.  Osim toga, 20.veljače, učenice Nikolina Kovačina i Jasmina Ferenčak osvojile su prva mjesta u različitim disciplinama GASTRA 2014. Nikolina je napravila najbolji slani hladni izložak, a Jasmina najbolju barsku mješavinu pod nazivom Lilly.

OSIM ŠPORTSKOGA DUHA, UČENICI GAJE I VELIK HUMANITARNI DUH...

Krajem 2013. učenici su udružili snage i prikupili sredstva za svog kolegu oboljelog od leukemije. Također,  kroz svoje projekte prikupljaju sredstva za učenike slabijeg imovinskog stanja, za učenike s teškoćama i ostale potrebite.

Kako bi kroz svoj rad pokazali solidarnost s drugima, sve što naprave dijele s drugima. Tako su i za Fašnik, 4. i 5. ožujka, ispekli krafne koje pod školskim odmorom dijelili s učenicima svoje škole.

Ažurirano ( Četvrtak, 06 Ožujak 2014 17:49 )