• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


FAŠNIČKA ZABAVA U DVORANI I. OSNOVNE ŠKOLE BJELOVAR

Učenici uz pomoć kreativnih roditelja zablistali pod maskama

U kategoriji pojedinačnih maski kojih je bilo najviše, pobijedila je malena MUHARA koja je svoj kostim opravdala izvedbom istoimene pjesme na violini

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Između gotovo 900 maškara koje su jučer, 9. veljače, prodefilirale središtem Bjelovara, našli su se i najmlađi učenici I. OŠ Bjelovar, u kojoj se već dugi niz godina, za učenike razredne nastave, organizira Fašnička zabava u dvorani matične škole.

Ove godine su učenici većinom sami birali svoje kostime, a uz pomoć kreativnih roditelja zablistali su u nesvakidašnjim izdanjima. Među maskiranim učenicima, oni najstariji iz 4.a i 4.b odlučili su se za skupne maske. Tako su učenici 4.a i njihova učiteljica Višnja Čanić vlastoručno izradili kostime mora i podmorja za što su im bili potrebni mašta, plave vreće za smeće te papirnate ribice, rakovi i školjke. Njihovi prijatelji iz 4.b, ujedno i pobjednici u kategoriji skupne maske, kao i njihova učiteljica Ljiljana Dominko maskirali su se u liječnike i medicinske sestre u staračkom domu, pa je pola razreda bilo u bijelim i plavim kutama, a ostala polovica maskirala se bake i djedove. Zasluženo su osvojili košarkašku loptu za svoj razred.

U kategoriji pojedinačnih maski kojih je bilo najviše, pobijedila je malena MUHARA koja je svoj kostim opravdala izvedbom istoimene pjesme na violini.

Drugu nagradu zasluženo je odnijela jedinstvena božićna jelka, a treće neodoljiva Crvekapica.

Osim djece, neizostavno su u simpatičnim kostimima osvanule i njihove učiteljice ali i ravnateljica škole s svjetlećom krunom i ružičastom perikom.

Ažurirano ( Srijeda, 10 Veljača 2016 13:20 )