• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U GRADSKOJ KNJIŽNICI SLAVKA KOLARA ČAZMA ODRŽANA MANIFESTACIJA POVODOM MEĐUNARODNOG DANA DARIVANJA KNJIGA

Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj

U akciji sakupljanja odnosno darivanja knjiga sudjelovali su vrtić Pčelica, Osnovna škola Čazma i Društvo »Naša djeca« Čazma

E-mail Ispis PDF

ČAZMA Pod geslom »Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj«, u Gradskoj knjižnici Slavka Kolara Čazma završila je manifestacija povodom Međunarodnog dana darivanja knjiga, 14. veljače.

U akciji sakupljanja odnosno darivanja knjiga sudjelovali su vrtić Pčelica, Osnovna škola Čazma i Društvo »Naša djeca« Čazma.

Završna manifestacija održana je u petak, 12. veljače 2016. godine, prilikom koje su predškolci i učenici Osnovne škole Čazma donijeli knjige na poklon u Gradsku knjižnicu. Sakupljene knjige poklonjene su Udruzi udomitelja »Veliko srce« Čazma.

Za učenike prvih razreda Osnovne škole Čazma organiziran je književni susret s dječjim književnikom Mladenom Kopjarom koji im je na zanimljiv način ispričao što radi pisac te im predstavio svoje knjige.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u ovoj akciji i nadamo se da smo bili u prilici obradovati djecu iz Udruge udomitelja, poručuju iz Gradske knjižnice Slavko Kolar.

Ažurirano ( Utorak, 16 Veljača 2016 11:39 )