• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


VJERONAUČNA OLIMPIJADA ZA PODRUČJE BJELOVARSKO-KRIŽEVAČKE BISKUPIJE U KOMERCIJALNOJ I TRGOVAČKOJ ŠKOLI BJELOVAR

Prvo mjesto osvojili učenici iz Sv. Ivana Zeline

Natjecanje se odvijalo u vrlo veseloj atmosferi uz pjesmu u pauzama sve do kasnih popodnevnih sati kada je objavljena konačna ljestvica poretka i proglasili pobjednici

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U Komercijalnoj i trgovačkoj školi Bjelovar u petak, 19. veljače, održano je natjecanje iz vjeronauka za srednje škole – Vjeronaučna olimpijada za područje Bjelovarsko-križevačke biskupije.

Naši gosti bili su učenici iz Srednje škole »August Šenoa« iz Garešnice, Srednje škole Vrbovec, Srednje škole Dragutina Stražimira iz Sv. Ivana Zeline, Gimnazije Ivana Zakmardija Dijanovečkoga iz Križevaca, Tehničke škole Bjelovar i Turističko-ugostiteljske i prehrambene škole Bjelovar. Sudjelovalo je ukupno 28 učenika i 7 mentora.

Pozdravni govor i molitvu za uspjeh u natjecanju održao je biskup Bjelovarsko-križevačke biskupije mons. Vjekoslav Huzjak, a goste je pozdravila i ravnateljica škole domaćina Nataša Vibiral. Učenike je posjetio i pozdravio i predstojnik Katehetskog ureda Bjelovarsko-križevačke biskupije vlč. Mirek Hrvojić.

Za organizaciju cijelog natjecanja bio je zadužen profesor Silvestar Čamber koji je učenike podsjetio na pravila natjecanja. Tema natjecanja bila je obitelj.

Vrijedni učenici Turističko-ugostiteljske i prehrambene škole uz vodstvo svojih nastavnika pripremili su ukusan ručak za sve sudionike natjecanja.

Natjecanje se odvijalo u vrlo veseloj atmosferi uz pjesmu u pauzama sve do kasnih popodnevnih sati kada je objavljena konačna ljestvica poretka i proglasili pobjednici.

Čestitamo učenicama i njihovoj mentorici iz Srednje škole Dragutina Stražimira iz Sv. Ivana Zeline na osvojenom prvom mjestu s vrlo visokim postotkom riješenosti. Želimo im uspjeh na državnom natjecanju.

Drugo mjesto su osvojili učenici Ekonomske i birotehničke škole iz Bjelovara, treće učenici Srednje škole August Šenoa iz Garešnice, četvrto učenici Srednje škole Vrbovec, peto učenici Gimnazije Ivana Zakmardije Dijanovečkoga iz Križevaca, šesto mjesto učenici Tehničke škole Bjelovar i sedmo mjesto učenici Turističko-ugostiteljske i prehrambene škole iz Bjelovara.

Ažurirano ( Utorak, 23 Veljača 2016 10:12 )