• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Prvo mjesto za Obrtničku školu Bjelovar na Međužupanijskom natjecanju elektromehaničara

Na natjecanju je sudjelovalo četiri učenika, Josip Kušec i Ivan Vajnhard iz Obrtničke škole Koprivnica kojima je mentor bio Zdravko Horvat, te Igor Britvić i Mario Zbožinek iz Obrtničke škole Bjelovar kojima je mentor bio Tomislav Balenović

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U Obrtničkoj školi Bjelovar, u petak 26. veljače, održano je međužupanijsko natjecanje učenika u zanimanju elektromehaničar.

Na natjecanju je sudjelovalo četiri učenika, Josip Kušec i Ivan Vajnhard iz Obrtničke škole Koprivnica kojima je mentor bio Zdravko Horvat, te Igor Britvić i Mario Zbožinek iz Obrtničke škole Bjelovar kojima je mentor bio Tomislav Balenović.

Natjecanje je trajalo od 8.30 do 13 sati, a sastojalo se od teorijskog i praktičnog dijela. Predsjednik povjerenstva za provedbu natjecanja bio je ravnatelj Obrtničke škole Bjelovar, Branko Cvetković, a najveći dio posla u pripremi natjecanja odradio je profesor Tomislav Balenović. U povjerenstvu su još bili i profesori Zdravko Horvat i Vlado Petrović.

Na prvo mjesto plasirao se Igor Britvić iz 3.e razreda Obrtničke škole Bjelovar s osvojenih 58 od mogućih 66 bodova. Drugo mjesto zauzeo je Josip Kušec iz Obrtničke škole Koprivnica, a treće Mario Zbožinek iz Obrtničke škole Bjelovar. Igor Britvić, kao najbolji na ovoj razini natjecanja, upućuje se na državno natjecanje. Čestitke svim sudionicima.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 29 Veljača 2016 17:32 )