• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Učenici I. osnovne škole Bjelovar posjetili Županiju

Izrešetali su tako osnovnoškolci župana Bajsa raznim pitanjima od onih voli li svoj posao, što sve radi, koliko je dugo župan, a zanimalo ih je između ostalog je li on šef svima i je li to teško?

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Učenici trećih razreda bjelovarske I. Osnovne škole u pratnji svojih nastavnika, 9. ožujka, posjetili su Bjelovarsko-bilogorsku županiju.

Bila je to prilika da se susretnu i sa čelnicima Bjelovarsko-bilogorske županije i da iz prve ruke doznaju sve što ih zanima o funkcioniranju županije, ali i o županu i njegovim zamjenicima. Župan Damir Bajs na početku ih je pozdravio, upoznao s djelatnošću Županije i svime onime što je u njenoj nadležnosti. Zatim su uslijedila pitanja učenika kojih nije nedostajalo. Izrešetali su tako osnovnoškolci župana Bajsa raznim pitanjima od onih voli li svoj posao, što sve radi, koliko je dugo župan, a zanimalo ih je između ostalog je li on šef svima i je li to teško? Treba napomenuti kako su i učenici došli pripremljeni za ovaj susret. Savladali su tako osnovne značajke vezane uz svoju Županiju, a ni struktura izvršne vlasti nije im bila strana, jer su točno znali tko je župan i tko su njegovi zamjenici poimence i što im je zadaća.

Ažurirano ( Subota, 12 Ožujak 2016 13:56 )