• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U OKVIRU ERASMUS+ PROGRAMA, POTPROGRAMA KA1 »FUTURE-ORIENTED SCHOOL« UČITELJICA ENGLESKOG JEZIKA U I. OSNOVNOJ ŠKOLI BJELOVAR, MARTINA SUPANČIĆ, PROŠLOG SE TJEDNA VRATILA SA STRUČNOG USAVRŠAVANJA IZ DUBLINA

U Irskoj se educirala o najsuvremenijim metodama nastave

Podijelit ću s kolegama nova znanja i kompetencije stečene ovim stručnim usavršavanjem te ću na taj način usmjeriti I. osnovnu školu ka budućnosti, u skladu sa smjernicama nove kurikularne reforme – kaže učiteljica Supančić

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U okviru Erasmus+ programa, potprograma KA1  »Future-Oriented School« koji je financiran od strane Europske unije,  učiteljica engleskog jezika u I. osnovnoj školi Bjelovar, Martina Supančić, prošlog se tjedna vratila sa stručnog usavršavanja iz Dublina u Irskoj gdje je boravila od 28.2. do 5.3.

Stručno usavršavanje polazila je u školi Alpha College of English, u području korištenja novih obrazovnih tehnologija u nastavi.

– Za vrijeme svog boravka u Alpha Collegeu učila sam raditi na pametnoj ploči, osmišljavati nastavne satove pomoću najsuvremenije metode »Flipped classroom« (obrnuta učionica), koristiti animacije te digitalne stripove u nastavi i još mnoge druge zanimljive i korisne web alate pomoću kojih ću svoju nastavu u budućnosti učiniti još produktivnijom te učenicima bližom i zanimljivijom – otkriva nam Martina Supančić, puna dojmova s putovanja.

Osim rada na unaprjeđenju svojih digitalnih i jezičnih kompetencija,  imala je priliku upoznati Dublin te posjetiti njegove najznačajnije znamenitosti, kao što su Trinity College, Guinness Storehouse, St Patrick's Cathedral i mnoge druge.

– Podijelit ću s kolegama nova znanja i kompetencije stečene ovim stručnim usavršavanjem te ću na taj način usmjeriti  I. osnovnu školu ka budućnosti, u skladu sa smjernicama nove kurikularne reforme – dodaje učiteljica Supančić.

Ažurirano ( Utorak, 15 Ožujak 2016 15:37 )