• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Čazmanski osnovnoškolci u HNK-u susreli princa Charlesa i Camillu

Učiteljica i voditeljica učenika u posjet HNK, Nikolina Brajković Draguljić, prof. glazbene kulture podijelila je s nama fotografije kojima je zabilježila dolazak uvaženih kraljevskih gostiju

E-mail Ispis PDF

ČAZMA – ZAGREB Učenici Osnovne škole Čazma i učitelji kao dio učeničke pratnje, a zahvaljujući angažmanu učiteljice glazbene kulture Nikoline Brajković Draguljić i stalnoj suradnji škole s Hrvatskim narodnim kazalištem, imali su izuzetnu čast uz besplatne ulaznice, u ponedjeljak, 14. ožujka, prisustvovati Umjetničkom programu u povodu 400. Obljetnice smrti Williama Shakespearea u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Program koji je bio namijenjen učenicima osnovnih škola sastojao se od kombinacija najboljih isječaka dramske, operne i baletne umjetnosti u izvedbi umjetnika HNK, a čazmanski osnovnoškolski osim besplatnih ulaznica, sjedili su u počasnom 1. i 2. redu.

Dobra sjedeća mjesta u HNK učenicima i njihovim učiteljima doprinijela su još većem doživljaju cjelokupnog programa, a posebice onog dijela kada su HNK posjetili Princ Charles i Camilla, vojvotkinja od Cornwalla čiji je posjet organiziran u suradnji s British Councilom.

Učiteljica i voditeljica učenika u posjet HNK, Nikolina Brajković Draguljić, prof. glazbene kulture podijelila je s nama fotografije kojima je zabilježila dolazak uvaženih kraljevskih gostiju.

Ažurirano ( Četvrtak, 17 Ožujak 2016 21:47 )