• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PO ZAVRŠETKU LIKOVNOG NATJEČAJA »VODA, ŠUMA, PROLJEĆE I MI«

U Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar dodijeljene nagrade najboljim dječjim radovima

Na natječaj je pristiglo oko sedamdesetak likovnih uradaka. S područja grada Bjelovara sudjelovalo je pet dječjih vrtića, tri bjelovarske osnovne škole, i tri osnovne škole s područja susjednih općina

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Po završetku likovnog natječaja »Voda, šuma, proljeće i mi«, kojeg Društvo Naša djeca Bjelovar raspisuje već drugu godinu za redom, sa ciljem poticanja dječjeg stvaralaštva, ali i promišljanja o ekološkoj svijesti i očuvanju prirodnih ljepota, danas, 31. ožujka, u predvorju Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar dodijeljene su nagrade najboljim dječjim radovima.

Na natječaj je pristiglo oko sedamdesetak likovnih uradaka. S područja grada Bjelovara sudjelovalo je pet dječjih vrtića, tri bjelovarske osnovne škole, i tri osnovne škole s područja susjednih općina: Osnovna škola Veliko Trojstvo, Osnovna škola Rovišće i Osnovna škola Mirka Pereša Kapela, te po prvi puta na natječaju je sudjelovao i dječji vrtić iz Nove Gradiške.

Natječaj je raspisan početkom ožujka, a krajnji rok za dostavu radova bio je 23. ožujak. Sponzor natječaja je izdavačka kuća Alfa. Nagrade su se dodjeljivale u tri kategorije: vrtići i predškolci; osnovna škola i ustanova za odgoj i obrazovanje djece s posebnim potrebama. Autori nagrađenih likovnih uradaka osim nagrada dobili su priznanja, a mentori zahvalnice. Autori pohvaljenih radova dobili su pohvalnice za sudjelovanje.

Nagrade i priznanja autorima nagrađenih i pohvaljenih radova, dodjeljivali su  gradonačelnik grada Bjelovara Antun Korušec, dogradonačelnica Lidija Novosel i dječja gradonačelnica Jana Brestovečki.

Ažurirano ( Četvrtak, 31 Ožujak 2016 22:26 )