• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


POSJET UČENIKA PODRUČNE ŠKOLE GUDOVAC HRVATSKOM SABORU

Razveselio ih ručak u saborskom restoranu

Učenica Petra Čermak je u znak zahvalnosti domaćinima uručila Monografiju III. osnovne škole Bjelovar

E-mail Ispis PDF

GUDOVAC – ZAGREB Saborski zastupnik Dario Hrebak razveselio je učenike Područne škole Gudovac pozivom u posjet Saboru. Učenici 3. i 4. razreda sa svojim učiteljicama Sandrom Rajčević i Ljerkom Radaković te darovitom grupom učenika »Mravci znalci« III. osnovne škole Bjelovar vođenih psihologinjom  Mirjanom Skukan ušli su zgradu Sabora gdje ih je s osmijehom na licu dočekao Dario Hrebak  i Goran  Kurevija.

Upoznali su učenike s ustrojem Sabora kao najvišeg predstavničkog tijela u Republici Hrvatskoj, a učenici su postavljali pitanja svojem zastupniku: »Što rade zastupnici u Saboru i zvan njega, kada će biti izgrađena brza cesta Bjelovar – Zagreb te kako bi se još mogla urediti njihova škola«… samo su neka od postavljenih pitanja . U dvorani Ante Starčević upoznali su povijesni razvoj Sabora te su razgledali portrete bivših predsjednika Sabora.

Učenici su uživo mogli pratiti sjednicu Sabora u Sabornici, a posebno ih je razveselio i ručak u restoranu Sabora. Učenica Petra Čermak je u znak zahvalnosti domaćinima uručila Monografiju III. osnovne škole Bjelovar.

Ažurirano ( Subota, 14 Svibanj 2016 17:20 )