• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


JAVILA NAM SE ČITATELJICA KATICA BRITVIĆ KOJA JOŠ UVIJEK IMA PROBLEMA ISPRED SVOJE KUĆE U BLIZINI MIREKOVOG KRUŽNOG TOKA

Zašto se posao ne privodi kraju?

Tijekom radova na kružnom toku, ispred njene kuće svakodnevno su bila parkirana vozila i strojevi P.Z.C.-a koji su koristili hlad jednog od rijetkih drveća u blizini. Nakon završetaka radova tijekom kojih je bilo i kišnih dana, prostor je ostao neuređen i razrovan od težine strojeva koji su se na njemu parkirali.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Iako je Mirekov kružni tok u Malim Sredicama napravljen na zadovoljstvo većine građana, i sanacija okolnog terena je uglavnom obavljena, javila nam se čitateljica Katica Britvić koja još uvijek ima problema ispred svoje kuće u blizini kružnog toka. Porazgovarali smo detaljnije o čemu se radi. Naime, tijekom radova na kružnom toku, ispred njene kuće svakodnevno su bila parkirana vozila i strojevi P.Z.C.-a koji su koristili hlad jednog od rijetkih drveća u blizini. Iako se sporna površina nalazi s druge strane slijepe ulice u odnosu na kuću obitelji Britvić i nije u njihovom vlasništvu, to je prostor koji su oni redovno održavali košnjom pa su čak svojevremeno i sami dosipavali zemlju kako bi površinu što bolje uredili i zaravnali. Nakon završetaka radova tijekom kojih je bilo i kišnih dana, prostor je ostao neuređen i razrovan od težine strojeva koji su se na njemu parkirali. Unatoč brojnim molbama radnicima osobno, a potom i upravi P.Z.C., njihove molbe nisu bile uslišene, što je rezultiralo naknadnim problemima s lokvama i blatom prilikom svake kiše, i uopće neuređenim okolišem.

S obzirom na uređivanje ostalih zelenih površina u susjedstvu, P.Z.C. je ipak s vremenom dopremio nešto zemlje da zaravnaju površinu. Zemlja je pak ostala praktički neporavnata, trava nije zasijana, i pitanje je vremena i slijedeće kiše kad će ponovo potoci blata teći obitelji Britvić ispred kuće. Ostaje nepoznato zašto tvrtka koja tijekom rada svojim djelovanjem naruši prostor odnosno površinu, ne vraća to u prvobitno stanje.

Ažurirano ( Srijeda, 02 Prosinac 2015 12:14 )