• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


DJEVOJKA TJEDNA

Lijepa vatrogaskinja Mirela Forjan manekenka za vjenčanice

Mirela ima 20 godina i završila je Turističku i ugostiteljsku školu Bjelovar. U tom poslu se nije vidjela u budućnosti, iako kako kaže gaji posebnu ljubav prema kuhanju, počela je raditi u Centru za zdravu prehranu u Zagrebu, gdje trenutačno i stanuje

E-mail Ispis PDF

Foto: Foto studio SMart

Djevojka tjedna je lijepa Mirela Forjan koja živi pokraj Čazme u lijepom selu Donja Šušnjara okružena prekrasnim krajolikom.

Mirela ima 20 godina i završila je Turističku i ugostiteljsku školu Bjelovar. U tom poslu se nije vidjela u budućnosti, iako kako kaže gaji posebnu ljubav prema kuhanju, počela je raditi u Centru za zdravu prehranu u Zagrebu, gdje trenutačno i stanuje. U međuvremenu je završila tečaj za knjigovođu i kako se jednog dana vidi u uredu s hrpom papira. U slobodno vrijeme vježba, kuha, šeće… te uglavnom pokušava voditi zdrav i aktivan život.

Mirela je sretno zaljubljena, što još više ispunjava njen život. Vikendima voli izaći, ali ne prečesto, i to najviše zbog plesa u kojem uživa. Aktivna je članica lokalnog DVD-a tako da joj je ljeto najčešće ispunjeno vatrogasnim natjecanjima.

Mirelu je fotografirao Foto studio SMart u vjenčanici, a kako se je ona snašla ispred objektiva pogledajte na fotografijama.

Ažurirano ( Petak, 05 Lipanj 2015 18:54 )