• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Magična Csilla Palla iz Budimpešte

Slobodno vrijeme Chilla voli provoditi u prirodi, putujući, pjevajući, a hobiji su joj pisanje poezije, proučavanje starih mističnih kultura, i kako kaže, bavljenje magijom

E-mail Ispis PDF

Djevojka tjedna je lijepa Csilla Palla iz Budimpešte. Csilla ima 23 godine i završila je srednju školu psihologije i pedagogije. Danas je apsolventica na »Dharma gate buddhist college« u Budimpešti, smjer japanski jezik i kultura. Nedavno je također upisala i strukovnu školu za šivanje i dizajn. Prilikom perioda kojeg je posvetila obrazovanju provela je i dva mjeseca u Pekingu gdje je u sklopu svojih studija također savladavala i osnove standardnog kineskog jezika.

Ove godine primljena je u »Europske volonterske usluge« i zato je otputovala u volonterski kamp u Transilvaniji. Tamo je sudjelovala u programu mladih glumaca kako bi predstavila svoj program o kazalištu koji je dobro prihvaćen. To joj je omogućilo da pokrene vlastitu dramsku grupu koja izvodi predstavu koju je i sama osmislila te i danas aktivno egzistira. Prije otprilike godinu dana napisala je fantazijski roman »Sinovi tame« koji je objavljen u Mađarskoj. Kao tinejđerica igrala je odbojku u klubu, trčala je u školskom atletskom timu osvojivši mnoga natjecanja, a također je bila i dio plivačke ekipe te prilikom tog perioda sudjelovala na četiri natjecanja gdje je osvojila dvije zlatne i jednu srebrnu medalju.

Slobodno vrijeme Chilla voli provoditi u prirodi, putujući, pjevajući, a hobiji su joj pisanje poezije, proučavanje starih mističnih kultura, i kako kaže, bavljenje magijom.

Ažurirano ( Srijeda, 18 Studeni 2015 15:06 )