• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


RATOVI ZVIJEZDA – EPIZODA 7 SNIMAT ĆE SE U IMAX TEHNOLOGIJI

Ekipa produkcije, objavila je prvu fotografiju s lokacije snimanja na Twitteru, gdje možemo vidjeti i Imax kameru, i to vjerojatno na lokaciji snimanja u Abu Dhabiju u pustinji

E-mail Ispis PDF

Lokacija snimanja pokazuje, kako će prvi nastavak nove trilogije Ratova zvijezda biti sniman u Imax tehnologiji. Bez velikog iznenađenja, novi dio franšize Ratova zvijezda Epizoda 7, prikazivat će se u IMAX tehnologiji. To će biti jedan od filmova, koji će se isplatiti pogledati u IMAX dvoranama, piše portal epicstream.com.

Većina filmova nije snimana istoimenim formatom, već su  tek kasnije filmovi bili prebačeni u sliku visoke rezolucije. Epizoda 7 snimit će se postupkom Christophera Nolana, snimanjem s IMAX kamerama te prikazivanjem uz pomoć IMAX tehnologije.

Ekipa produkcije, objavila je prvu fotografiju s lokacije snimanja na Twitteru, gdje možemo vidjeti i Imax  kameru, i to vjerojatno na lokaciji snimanja u Abu Dhabiju u pustinji.

To nije prvi puta da J. J. Abrams snima Imax tehnologijom. Film Zvjezdane staze Into Darkness je također djelomično snimljen IMAX kamerom.

Premijera filma Ratovi zvijezda epizoda 7, pojavit će se u kinima, 18. prosinca 2015 godine.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 14 Srpanj 2014 20:46 )