• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


CHARLIE SHEEN ŽELI SE VRATITI U »DVA I POL MUŠKARCA«

Neki ipak smatraju da se to neće dogoditi uzmemo li u obzir način na koji je Sheen napustio snimanje, ali i zato što su scenaristi bili prisiljeni ubiti Charliejev lik

E-mail Ispis PDF

Charlie Sheen uskoro će završiti snimanje 100 naručenih epizoda serije "Anger Management", a neki tvrdi da to znači i kraj FX-ova sitcoma, piše index.hr.

No, uskoro završava i snimanje njegove nekadašnje serije "Dva i pol muškarca" pa je Sheen izrazio želju da sudjeluje u snimanju posljednje epizode.

Sheen je za TV Guide izjavio da je već razgovarao s producentima i predložio im povratak – Pokušavamo odgonetnuti što bi imalo najviše smisla. Ako prihvate moj prijedlog i požele me uključiti u posljednju epizodu, bit ću im na raspolaganju, a ovog ću se puta pojaviti na vrijeme. Ako ne prihvate, njihova stvar.

Neki ipak smatraju da se to neće dogoditi uzmemo li u obzir način na koji je Sheen napustio snimanje, ali i zato što su scenaristi bili prisiljeni ubiti Charliejev lik.

No, s druge strane, producenti su najavili i velika iznenađenja, a Sheen i producenti s vremenom su ublažili retoriku i donekle izgladili nesuglasice.

Ažurirano ( Utorak, 23 Rujan 2014 19:13 )