• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


HIGH5 U PREPUNOM BJELOVARSKOM PANIC ROOMU

Pogledajte zašto je Panic Room najbolji Hip Hop klub i jedinstven ne samo u Bjelovaru nego i u cijeloj županiji

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U znaku podizanja domače Hip Hop scene ove subote u prepunom bjelovarskom Panic Roomu uz domaćina Phantom Ra, održan je nastup poznate Hip Hop skupine HIGH5.

HIGH5 je grupa iz Zagreba koja se okupila prije skoro deset godina, a njeni članovi se poznaju još iz školskih klupa.Članovi koji stoje iza naziva HIGH5 imenom i nadimkom su: Luka Radić – Rade Ulica, Sven Tomašević – Hladni, Nikola Seiweth – Naci Snajper, Bruno Rakamarić – Riđi Riđ i Domagoj Žugec – Žugi. Većina dečki iz HIGH5 studira i plasiraju hitove iz studija za koji su se sami pobrinuli, a prve tekstove napisali su još u osnovnoj.

Ekipa je prepoznala potražnju Bjelovarčana za dobrim Hip Hopom tako su odlučili posjetiti naš grad po drugi put. Publika koja već poznaje većinu njihovih lyricsa nagradila je to dolaskom u velikom broju te bouncanjem uz svaki beat na koji su dečki bacali rime. Nakon što su odrepali cijeli svoj repertoar, a masa u Panic Roomu ih je bodrila i vikala još, još, i dečki su nagradili to freestajlajući još izvanrednih sat vremena.

Poslije nastupa snimili smo izjavu članova u kojoj su pozitivno komentirali atmosferu u Panic Roomu i rekli ponešto o svojem radu koji se odnosi na širu Hrvatsku Hip Hop scenu i vezanu kulturu.

Ukoliko ste prisustvovali ili slučajno propustili ovaj nastup za bolji uvid u subotnji događaj pripremili smo vam cijelu galeriju fotografija s nastupa. Pogledajte zašto je Panic Room najbolji Hip Hop klub i jedinstven ne samo u Bjelovaru nego i u cijeloj županiji.


Ažurirano ( Nedjelja, 09 Studeni 2014 22:00 )