• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


TEASER »RATOVI ZVIJEZDA: SILA SE BUDI« NAPOKON U JAVNOSTI

U jedno smo svi sigurni 2015. godina biti će početak još jedne trilogije, naravno s puno obrata, novih likova j još milijarde novih fanova Star Wars franšize

E-mail Ispis PDF

Kao što su LucasFilm i Disney obećali prvi teaser za najnoviji nastavak »Ratovi zvijezda: epizoda 7, Sila se budi« imamo priliku vidjeti u cijelom svijetu putem weba. Na žalost u ovome prvom teaseru, nemamo priliku vidjeti originalnu glumačku ekipu, ali mnogi fanovi za sada mogu sa zadovoljstvom pogledati prve kadrove i kao sto možemo vidjeti po reakcijama, sve se prati s velikim oduševljenjem.

Naime, kadrovi sa osvježavajućom HD slikom nastavljaju s radnjom iz prethodne epizode iz 80 tih godina. Svi očekuju da ugođaj filma slijedi novu trilogiju još jedne space opere u ovome 21 stoljeću. I kao sto možemo vidjeti iz prvog kadra dobro nam poznatu pustinju Tatooine, naravno sa lokacije iz samog Tunisa, s turističkog mjesta Skywalker ranca. Možemo vidjeti i tajanstvenog mračnog Sith lorda sa svjetlosnom crvenom sabljom. U jedno smo svi sigurni 2015. godina biti će početak još jedne trilogije, naravno s puno obrata, novih likova j još milijarde novih fanova Star Wars franšize. A sto vi mislite o prvim scenama i pokrenutoj još jednoj trilogiji iz galaksije. Već vidim C3PO i RTDT u kako raspravljaju u nekom od svemirskih letjelica. Neka je sila sa svima vama.

Ažurirano ( Petak, 28 Studeni 2014 19:12 )