• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Kemal Monteno preminuo danas u KBC-u Zagreb

Glazbenik je 21. siječnja hitno hospitaliziran. Na intenzivnom odjelu zagrebačkog KBC-a Rebro bio je na respiratoru, no, nažalost, nije imao dovoljno snage da preživi. Bakterija mu je ušla u krv i u 11 sati preminuo je od sepse.

E-mail Ispis PDF

Nažalost možemo potvrditi informaciju da je gospodin Kemal Monteno preminuo danas u KBC-u Zagreb, potvrdio nam je Zlatko Giljević, sanacijski upravitelj zagrebačke bolnice, piše 24sata.hr.

Kemal Monteno preminuo je u 67. godini nakon duge i teške bolesti. Glazbenik je 21. siječnja hitno hospitaliziran. Na intenzivnom odjelu zagrebačkog KBC-a Rebro bio je na respiratoru, no, nažalost, nije imao dovoljno snage da preživi. Bakterija mu je ušla u krv i u 11 sati preminuo je od sepse.

Sarajevski pjevač godinama se borio s dijabetesom zbog čega su mu stradali bubrezi. Nakon tri godine odlaženja na dijalizu, krajem prošle godine transplantirali su mu bubreg. To nije jedini veći zahvat na kojem je glazbenik bio. Otprilike dvije godine prije transplantacije bubrega, zbog problema sa srcem ugradili su mu srčanu premosnicu. Unatoč problemima sa zdravljem redovito je nastupao.

Ažurirano ( Srijeda, 21 Siječanj 2015 13:45 )