• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ĐORĐE BALAŠEVIĆ U SPLITU

»Kad tamburama mangupi prepreče put...«

Koncert u Splitu pratiti će audio-vizualni spektakl na pozornici od 200 kvadratnih metara, pretvorenoj u starogradsku ulicu noću, u kojoj će se vidjeti prozori, stepenice, stare petrolejske lampe, stolovi, stolice…

E-mail Ispis PDF

SPLIT Susret s Đoletom zakazan je za 22. svibnja 2015.godine s početkom u 21 sat, u Spaladium Areni, a publici će biti izveden novi program pod nazivom »Kad tamburama mangupi prepreče put...« za kojem u regiji vlada veliki interes!

Dokaz tvrdnjama je posljednji Đoletov koncert kojeg je nedavno, 25. travnja održao pred prepunom dvoranom Zetra u Sarajevu.

Đole od 2010. godine kada je prepuni Spaladium dočekao Panonskog mornara nije nastupio u Dalmaciji, a kako je »Dobar gost, jer rijetko dolazi«, organizatori pozivaju sve obožavatelje da što prije osiguraju svoju ulaznicu.

Koncert u Splitu pratiti će audio-vizualni spektakl na pozornici od 200 kvadratnih metara, pretvorenoj u starogradsku ulicu noću, u kojoj će se vidjeti prozori, stepenice, stare petrolejske lampe, stolovi, stolice… Sve u duhu nekih prošlih vremena...

Za potpuniji doživljaj ove čarolije tu će biti i digitalna projekcija na 250 kvadratnih metara, video mapping, sve praćeno vrhunskim zvukom.

Spektakl koji nas očekuje 22. svibnja biti će večer posvećena serenadi, koja kako kaže Balašević nije uvijek samo uspavanka. Prema riječima ovog velikog novosadskog umjetnika, serenade su nekoć bile stvar pojedinca, bilo je potrebno imati hrabrosti proći ulicom sa gitarom u pokušaju da njenim zvucima taj pojedinac uzdrma zavjesu na nekom prozoru krajeg prolazi…

– Mi želimo da dočaramo nešto od te čarolije, od te priče. Uspeli smo u drugim mjestima gdje su ljudi potpuno slični onim ljudima koje ja susrećem u Splitu. Vjerujem da će to imati neku tu čaroliju i da će to biti jedan od koncerata koji ćemo, ne pamtiti, nego kojma ćemo zaslužiti da i sljedeći put dođemo u Split i da onda možda ispričamo neku drugu priču – kaže Đole.

I za kraj još nekoliko podataka o ulaznicama, prodajnim mjestima i načinima prodaje.

ULAZNICE:

  • Ulaznice su u prodaji u sustavu www.ticketshop.hr, Tisak Media centrima diljem Hrvatske i ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop.
  • Ulaznice će se moći kupiti i na blagajnama Spaladium Arene od 13.5. do dana koncerta ili „do isteka zaliha“ u vremenu 10:00 – 18:00.

CIJENE ULAZNICA:

Gornje tribine 160,00 kn

Donje tribine 190,00 kn

Parter 190,00 kn

Fan Pit 230,00 kn

VIP Lože 500,00 kn

Ažurirano ( Petak, 15 Svibanj 2015 14:06 )