• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


MEĐUNARODNA PREMIJERA FILMA DOUBLE-O U BJELOVARSKOM KINU

Nakon prikazivanja svog prvog filma, Igor Pečenjev najavio kandidaturu za novog James Bonda!

Zahvalio se svima koji su mu pomogli oko produkcije filma, a posebno svojim roditeljima bez čije pomoći to ne bi bilo moguće. Najavio je i snimanje dugometražnog filma o Dušku Popovu, jer kako je rekao ovo nije kraj, već početak

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Kulturni i multimedijski centar u Bjelovaru 6. lipnja u točno 20:07 bio je filmski centar. Upravo u tom trenutku u bjelovarskom kinu počela je međunarodna premijera prvog kratkometražnog igranog filma Igora Pečenjeva, Double-O. Jeste li znali da je inspiracija za novelu planetarno popularnog Jamesa Bonda bio špijun s naših prostora? Ukoliko niste, upamtite ime Dušana Popova, Dubrovčanina i dvostrukog agenta, ujedno i glavnog lika filma Double – O, kojeg glumi Pečenjev, a koji je ujedno i scenarist, režiser i producent filma. Pisac Ian Fleming je popularni »Casino Royale« utemeljio na istinitom događaju iz lisabonskog Casina, u kojem je vidio Dušana u akciji.

Inspiracija za najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu već je 19:30 na crvenom tepihu, uz glazbu i Votku Martini (protresenu, ne promiješanu), dočekati će sve posjetitelje, a neposredno nakon svečane premijere zabava se nastavlja u ICE Night Baru na 007 inspiration domjenku na tematskom partyju. Na premijeru iz inozemstva dolaze glavni glumci filma, kao i nekoliko poznatih hrvatskih glumaca.

Nakon prikazivanja filma Pečenjev se zahvalio svima koji su mu pomogli oko produkcije filma, a posebno svojim roditeljima bez čije pomoći to ne bi bilo moguće. Najavio je i snimanje dugometražnog filma o Dušku Popovu, jer kako je rekao ovo nije kraj, već početak. Na kraju, svima je svečano obećao da će sve učiniti  kako bi postao novi James Bond, sedmi po redu.

Nakon svečane premijere zabava se nastavila u ICE Night Baru na 007 inspiration partyju.

Ažurirano ( Nedjelja, 07 Lipanj 2015 22:12 )