• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


RADIJSKI VODITELJ U TRCI ZA 300.000 KUNA

Ima neka tajna veza između Bjelovara i Big Brothera

Bjelovarčanin u Big Brotheru posve je prirodna pojava. Ove sezone u poznatom programu koji prikazuje televizijska kuća RTL gledamo svima nam znanog radijskog voditelja – Dražena Kocijana Kocku

E-mail Ispis PDF

Foto: Facebook

Dražen Kocka Kocijan, poznati radijski urednik i voditelj, radijski eter na neko je vrijeme zamijenio interijerom Big Brother kuće. Popularnom Kocki ovo nije prvi susret s ovakvom vrstom medijskih sadržaja. Prije nekoliko godina našao se u ulozi suvoditelja reality showa Farma. No, očito je shvatio da se voditeljski honorar i glavna nagrada (300.000 kuna) za natjecatelje ne mogu uspoređivati pa je sreću okušao kao stanovnik Big Brothera.

Naravno, rado se sjećamo i Bjelovarčanina Saše Tkalčevića koji je iz prvog hrvatskog Big Brothera izašao s milijun kuna. Ipak, očito je da novac nije bio glavni motiv Kockine prijave u show. S obzirom da su natjecatelji Big Brothera u izolaziji, odnosno, nisu im dostupne informacije iz vanjskog svijeta, nismo uspjeli stupiti u kontakt s Kockom, no na službenim mrežnim stranicama RTL-a navedeni su osobni podaci i izjave svakog natjecatelja. Skromni Kocka istaknuo je kako se prijavio prvenstveno radi izazova, a ne novca.  O kakvom se točno izazovu radi ostaje nepoznato, no mi mu u svakom slučaju želimo da u tom izazovu i pobijedi.

Ažurirano ( Srijeda, 20 Travanj 2016 11:47 )