• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


EKIPA HRT-ova TV KALENDARA SVEČANO OBILJEŽILA 40. GODIŠNJICU PRIKAZIVANJA

Peto desetljeće »Malog diva od deset minuta«

Urednik TV kalendara Vladimir Brnardić rekao je kako je sinoćnje okupljanje bilo jedinstvena prigoda za susret na jednome mjestu svih kolegica i kolega koji su više od četiri desetljeća svojim radom sudjelovali ili još uvijek sudjeluju u stvaranju TV kalendara

E-mail Ispis PDF

ZAGREB Ekipa popularne emisije TV kalendar održala je sinoć, 26. travnja, u studiju Zvonimir Bajsić Hrvatske radiotelevizije svečano okupljanje uz prigodan program u povodu 40. obljetnice prikazivanja. Mali div od deset minuta, kako od milja gledatelji nazivaju jednu od najdugovječnijih emisija javnoga medijskog servisa, neprekidno se prikazuje od siječnja 1976. godine.

Urednik TV kalendara Vladimir Brnardić rekao je kako je sinoćnje okupljanje bilo jedinstvena prigoda za susret na jednome mjestu svih kolegica i kolega koji su više od četiri desetljeća svojim radom sudjelovali ili još uvijek sudjeluju u stvaranju TV kalendara.

– Ova je proslava način da okupimo sve bivše i sadašnje suradnike TV kalendara kako bismo im zahvalili za njihov rad i trud kojim su omogućili da naša emisija nalazi put do gledatelja, zbog kojih je i stvaramo – rekao je Brnardić.

Na proslavi su  sudjelovali nekadašnji urednici i pokretači TV kalendara Vladimir Fučijaš i Obrad Kosovac te brojni vanjski suradnici i nekadašnji zaposlenici Hrvatske radiotelevizije koji su sudjelovali u njegovoj proizvodnji. Među okupljenima su bili i brojni sadašnji zaposlenici i suradnici bez kojih te emisije ne bi bilo – snimatelji, lektori, ton-majstori, spikeri, montažeri, prevoditelji, vozači i arhivisti. Među pozvanima su bili također i ravnatelji i djelatnici brojnih kulturnih ustanova koji surađuju na emisiji.

Ažurirano ( Srijeda, 27 Travanj 2016 14:05 )