• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NA HRT-u NOVA BRITANSKA SERIJA

»Sigurna kuća«

Serija donosi priču supružnika Roberta (Christopher Eccleston), bivšega detektiva, i učiteljice Katy (Marsha Thomason), čiji je bliski prijatelj inspektor Mark (Paterson Joseph) zamolio da svoj zabačeni hotel pretvore u policijsku sigurnu kuću

E-mail Ispis PDF

U subotu 7. svibnja u 22:25 na Drugome programu Hrvatske televizije na rasporedu je nova britanska serija Sigurna kuća. U napetoj četvrtodjelnoj priči koja se odigrava u predivnim prostranstvima Lake Districta glavne uloge tumače cijenjeni britanski glumci Christopher Eccleston, Marsha Thomas i Patreson Joseph. Autor je i scenarist serije Michael Crompto, redatelj je višestruko nagrađeni autor Marc Evans.

Serija donosi priču supružnika Roberta (Christopher Eccleston), bivšega detektiva, i učiteljice Katy (Marsha Thomason), čiji je bliski prijatelj inspektor Mark (Paterson Joseph) zamolio da svoj zabačeni hotel pretvore u policijsku sigurnu kuću. Sigurna će kuća svoje gostoprimstvo najprije ponuditi obitelji koja strahuje za život.Taj će slučaj u Robertu pobuditi strahove i tjeskobu koji korijene vuku iz zastrašujuće noći prije 18 mjeseci kad je štitio glavnu svjedokinju koja je trebala svjedočiti protiv supruga povezanog s organiziranim kriminalom. Robert je bio ranjen, a svjedokinju su ubili. Zbog osnivanja sigurne kuće preispitat će taj incident i otkriti mrežu laži.

Ažurirano ( Utorak, 03 Svibanj 2016 12:22 )