• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SPORTSKO LJETO NA HRVATSKOJ RADIOTELEVIZIJI

Svakoga dana tri utakmice – izravno

Svakodnevno će u 20 sati na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) na rasporedu biti emisija posvećena utakmicama koje se igraju toga dana

E-mail Ispis PDF

ZAGREB Od lipnja do rujna Sportski program Hrvatske radiotelevizije priprema projekt opširnoga praćenja dvaju velikih ovogodišnjih sportskih događanja: Europskoga nogometnog prvenstva u Francuskoj te ljetnih Olimpijskih igara u Brazilu. Tako će od 10. lipnja do 10. srpnja samo na Hrvatskoj televiziji (HRT – HTV) gledatelji moći uživati u utakmicama Europskoga nogometnog prvenstva, na kojemu sudjeluju 24 reprezentacije, a odigrat će se ukupno 51 utakmica.

Sportski program Hrvatske televizije uz izravne prijenose organizira i niz prigodnih programskih sadržaja i emisija. Uoči početka Europskoga nogometnog prvenstva na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) emitirat će se pet uvodnih emisija, koje će gledateljima pomoći da se prisjete hrvatskih nastupa na prošlim natjecanjima.

Ljubitelji nogometa svakoga će dana moći izravno gledati tri utakmice ‒ u 15 i 18 sati te u 21 sat. Svakodnevno će u 20 sati na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) na rasporedu biti emisija posvećena utakmicama koje se igraju toga dana. Nakon prijenosa treće dnevne utakmice, oko 23.30 sata, gledatelji će moći pogledati sažetke svih utakmica odigranih toga dana.

Ove godine Hrvatska radiotelevizija priprema i nekoliko novosti koje će gledateljima olakšati praćenje Eura 2016.

Sve utakmice hrvatske reprezentacije na Europskome nogometnom prvenstvu prenosit će se uživo i na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2).

Ažurirano ( Četvrtak, 19 Svibanj 2016 17:33 )