• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NOVE EDDIJEVE »INKARNACIJE«

IRON MAIDEN 31. SRPNJA U ZAGREBAČKOJ ARENI

Iron Maiden nastupit će u sklopu »Maiden England World Tour« koja predstavlja novo poglavlje u karijeri grupe

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.novilist.hr

ZAGREB - Kultni Iron Maiden nastupit će u sklopu »Maiden England World Tour« u zagrebačkoj Areni 31. srpnja. Iron Maiden su prošle godine u Sjevernoj Americi započeli novu, dosad najopsežniju turneju koja predstavlja novo poglavlje u karijeri legendarnog benda.

Sadržajno, produkcijski i izborom pjesama ova turneja pomno preslikava turneju »Seventh Son Of A Seventh Son« iz 1988. godine. Bend ne pokazuje nikakve znakove usporavanja niti gubitka strasti koja ih već tri desetljeća drži na tronu metal glazbe. Pjevač Iron Maidena Bruce Dickinson je jako uzbuđen opisujući turneju. Izjavio je da su Maideni zahvaljujući modernoj tehnologiji uspjeli nadograditi i poboljšati originalnu produkciju showa iz 1988. godine za ovu turneju.

– Uz novu produkciju dolazi i novi lightshow, novi stage set, nove Eddijeve »inkarnacije«, puno pirotehnike i još mnogo toga s čime ćemo oduševiti fanove, obećava Bruce Dickinson. Steve Harris se nadovezao riječima: »Europski dio turneje produkcijski će biti identičan turneji po Sjevernoj Americi. Zaista uživamo u set listi u koju su uključene pjesme koje zaista dugo nismo izvodili kao i najdraže pjesme naših obožavatelja.«

Iron Maiden su u 32 godine karijere prodali oko 90 milijuna primjeraka albuma. Do sada su održali na tisuće nastupa u 58 zemalja te su objavili 15 studijskih albuma. Fan klub pretprodaju ulaznica za zagrebački koncert Iron Maidena počinje već danas, a sutra kreće i redovita prodaja ulaznica na svim ovlaštenim prodajnim mjestima u sustavu Eventima. Cijene ulaznica su za sjedenje III 250 kuna, sjedenje II 275 kuna, stajanje 275 kuna, sjedenje I 330 kuna, headbangers pit: 350 kuna i lože 600 kuna.

Ažurirano ( Petak, 15 Veljača 2013 19:13 )