• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


GADLJIVO DO BOLA

POPIŠKILA SE U AUTU PRED PRIJATELJIMA U FLAŠICU I POPILA VLASTITI URIN!

Malo koga više čude ekstravagantni istupi 26-godišnje američke pop zvijezde Ke$he, no ovog je puta zaista nadmašila samu sebe

E-mail Ispis PDF

Izvor: hot.net.hr

U jednoj od posljednjih epizoda reality showa Ke$ha: My Crazy Beautiful Life pjevačica je prikazana kako u automobilu skida gaćice, piški u flašicu i pije vlastiti urin. Naravno, kako to obično biva, na noge su se odmah podigli zabrinuti roditelji koji su progovorili protiv ovakvog sadržaja kojeg su okarakterizirali »izuzetno gadljivim«.

I jednim dijelom zaista imaju pravo jer bi malo koji roditelj volio da im se dijete ugleda na osobu koja ispija svoj urin dok istovremeno glumata uzor mlađim generacijama. S druge strane, roditelji bi trebali znati da MTV više nije što je nekada bio, a program baziran na reality showovima u kojima su glavne zvijezde pojedinci poput Ke$ha ili Kim Kardashian na mladim mozgovima radi više štete nego koristi.

I dok zabrinuti roditelji podižu bune, Ke$ha ne žali ni za čim. »Napravila sam to jer sam načula da mi može učiniti dobro, pa sam htjela probati. Ne bih to nikome preporučila, prilično je odvratno, a i nije mi učinilo ništa pozitivno. Vjerojatno to ne bih ponovila«, priznala je pjevačica napomenuvši: »Znam da mnogi žele da kažem kako mi je žao zbog toga što sam napravila, ali zaista mi nije žao što sam popila svoj urin. Zapravo, sretna sam što sam i to probala«.

Ažurirano ( Četvrtak, 06 Lipanj 2013 11:40 )