• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


BRAČNA IDILA

DOK SE ONA SEKSA S DRUGIMA, NJEZIN JE SUPRUG SASVIM OPUŠTEN

Glumici Gwyneth Paltrow je u opisu posla prisna suradnja s kolegama glumcima, koja često zbog scenarija završi vrućim scenama seksa. Njezin suprug Chris Martin na takve prizore uopće ne trza.

E-mail Ispis PDF

Izvor: hot.net.hr

U novom filmu Thanks For Sharing, Gwyneth igra ženu opsjednutu fitnesom koja se skida u seksi crno donje rublje i pleše za Adama, kojeg je utjelovio glumac Mark Ruffalo.

To, naravno, nije prva seksi scena koju je Gwyneth odigrala u svojoj karijeri, a njezin suprug Chris Martin s tim nema baš nikakvih problema.

»Chris je sasvim opušten kad su takve stvari u pitanju, uvijek mu dam da pročita scenarij prije nego prihvatim ulogu, on voli filmove i razuman je. Tako zna što će se događati.«, ispričala je Paltrow dodajući da je ona ta koja se ustrtari kod takvih scena.

»Ja sam bila ta koja je osjećala nervozu oko skidanja, no Mark Ruffalo je bio tako razuman i susretljiv da mi je sve olakšao.«

Lijepa glumica nedavno je snimila i novi editorijal za Hugo Boss te podigla prašinu seksi fotografijama. Naime, Gwyneth ispod profinjenog odijela nije imala baš ništa.

Ažurirano ( Četvrtak, 03 Listopad 2013 14:21 )