• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


MUSTAFA NADAREVIĆ PRIMLJEN U BOLNICU: IMA SRČANIH PROBLEMA

Glumac, poznat po ulozi Izeta Fazlinovića u serijalu »Lud, zbunjen, normalan«, u noći sa srijede na četvrtak završio je u bolnici. Trenutačno se osjeća dobro

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.24sata.hr

U pitanju su manji problemi sa srcem, ne radi se o većim komplikacijama. Napravljeni su svi pregledi i razgovarali smo s doktorom, otkrio je prijatelj Mustafe Nadarevića za Dnevni Avaz.

Glumac poznat po ulozi Izeta Fazlinovića u serijalu »Lud, zbunjen, normalan« u noći sa srijede na četvrtak primljen je u Centar za srce u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

– Doktor nam je kazao da se ne brinemo za Nadarevićevo zdravlje. Mustafu smo posjetili i trenutačno  se osjeća dobro, što je najbitnije. – dodao je prijatelj glumca.  Da je Mustafa u bolnici, čuo je i njegov kolega Emir Hadžihafizbegović.

– U ponedjeljak bi trebao izaći iz bolnice. Nisam ga još obišao jer sam u Splitu i pripremam novu predstavu, ali kad se za par dana vratim u Sarajevo nadam se da ću ga naći doma. – rekao nam je glumac.

Mustafa trenutačno snima šestu sezonu popularne serije. Zbog zdravstvenih problema glumca snimanje serije privremeno je prekinuto, ali očekuje se da će se uskoro nastaviti.

Ažurirano ( Petak, 25 Listopad 2013 15:00 )