• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


INDIRA VLADIĆ: »MIRO I JA SMO SE ZARUČILI!«

Energična Slavonka Indira Vladić u 2014. ušla je s posebnim sjajem na svom licu. Naime, prve dane nove godine dočekala je u Dubrovniku uz budućeg supruga, poduzetnika Miroslava Levaka, koji joj je priuštio trenutak kao iz najljepšeg romantičnog filma

E-mail Ispis PDF

Izvor: story.hr

Za pjevačicu grupe Colonia Indiru Vladić godina nije mogla početi bolje. Prve dane 2014.  glazbenica je provela u prelijepom Dubrovniku s partnerom, svestranim bodibilderom i  poduzetnikom Miroslavom Levakom, a nakon povratka u Zagreb dobro raspoložena Indira priznala je da ju je šarmantni Bjelovarčanin nedavno i zaprosio.

–  Oduvijek sam isticala da, kada mi se dogodi, nikada neću skrivati pravu ljubav, stoga nemam potrebu demantirati šuškanja ili prikriti nešto tako lijepo kao što su zaruke. Istina je, Miro i ja smo zaručeni. Vjerovala sam u našu ljubav od prvog trenutka, no nisam mogla ni sanjati da će prerasti u nešto ovako lijepo, stabilno, zrelo i činiti me tako sretnom i ispunjenom. – priznala  je dobro raspoložena glazbenica, te samo za Story otkrila detalje prosidbe, koje možete pročitati u novom broju našeg tjednika, koji je kioscima od srijede, 8. siječnja.

Ažurirano ( Srijeda, 08 Siječanj 2014 12:01 )