• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KONCERT BEOGRADSKE GRUPE S.A.R.S.

SVEŽE AMPUTIRANA RUKA SATRIANIA U TVORNICI KULTURE

Atmosfera na koncertu bila je izuzetno pozitivna, a povezanost izvođača i publike svi su mogli osjetiti

E-mail Ispis PDF

ZAGREB Beogradska grupa S.A.R.S. (Sveže amputirana ruka Satriania) održala je, u subotu 29. ožujka,  svoj najveći samostalni koncert u Tvornici kulture u Zagrebu. Tom su prilikom predstavili zagrebačkoj publici svoj nedavno objavljeni studijski album »Ikone Pop Kulture« kojega su ovom. Atmosfera na koncertu bila je izuzetno pozitivna, a povezanost izvođača i publike svi su mogli osjetiti. Koncert je počeo na vrijeme, što se rijetko događa.

Ženski dio publike bio je oduševljen pjesmom »Lutka« pa je zbog toga bilo i suza (radosnica, nadamo se). Komentari izvođača su pozitivni, a vjerujemo da ni publika nema što prigovoriti. Budući da smo se mi u Bjelovar vratili izmoreni i promukli, želimo svima, a i sebi, još sličnih događaja.

Ovaj koncert bio je rasprodan već četrdesetak dana prije samog održavanja, a s obzirom na zainteresiranost publike, S.A.R.S. je dodao dva nova datuma – četvrtak, 27. ožujka te nedjelja 30. ožujka.

U Hrvatskoj su prvi put nastupili 2009. godine u zagrebačkom klubu Željezničar.

S.A.R.S. je sedmeročlana grupa mladih ljudi, a čine ju Žarko Kovačević – Žare: vokal, Aleksandar Luković – Lukac: gitara, Sanja Lalić: prateći vokal, Nenad Đorđević – Đole: bas gitara, Boris Tasev – Bora: klavijature i harmonika, Petar Milanović – Pera: trombon i saksofon te Tihomir Hinić – Tile: bubnjevi.

U nastavku možete vidjeti nekoliko slika te sami prosuditi o atmosferi na koncertu.

Ažurirano ( Nedjelja, 27 Travanj 2014 12:49 )