• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


RUŽICA CRNOV U POLUFINALU SUPER VIKTORIA TALENT SHOW-a

Ružicu polufinale očekuje u svibnju, a nada se da će proći u finale i da će imati prilike boriti se za glavnu nagradu od 12.000 kuna

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – ZVONIK »Super Viktoria talent show«, jedini lokalni talent show u Hrvatskoj, je ponovo zaokupio pozornost Sjeverne Hrvatske. Na talent show koji se održava u Zvoniku pored Farkaševca prijavili su se pjevači amateri iz cijele sjeverne Hrvatske, a bjelovarske boje brani Ružica Crnov.

Ružica je vlasnica ugostiteljskog obrta »Marias d.o.o.« u Bjelovaru, tako da joj uz posao i slobodno vrijeme kada voli pjevati, čitavi dani prolaze uz glazbu. Prije mjesec dana je show ponovo započeo i Ružica se odlučila prijaviti, a u svojoj grupi od 10 natjecatelja osvojila je svih 100 mogućih bodova, te tako prošla u polufinale show-a s pjesmom »Te sam noći prevarila sebe«. Ružicu polufinale očekuje u svibnju, a nada se da će proći u finale i da će imati prilike boriti se za glavnu nagradu od 12.000 kuna. U međuvremenu je svojim pjevanjem oduševila mnoge, pa je tako već dobila i 4 ponude od različitih bendova i Zagreba da pjeva s njima. Međutim, sve opcije se razmatraju u dogovoru s menadžericom i nadasve dobrom prijateljicom Zdenkom Tomac, kako kaže kroz smijeh.

– Ozbiljno razmišljam o tome da prihvatim te ponude. Prije sam radila u Njemačkoj, 12 godina, i čitavo to vrijeme sam se usput bavila pjevanjem. Stvarno to volim!

I vi možete glasati za Ružicu, slanjem SMS poruke »Talent 10« na broj 616248, i tako joj omogućiti daljnji prolaz u natjecanju. U priloženom videu možete pogledati njen nastup koji joj je osigurao polufinale.

Ažurirano ( Srijeda, 16 Travanj 2014 16:30 )