• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Nedjeljna večernja šetnja Terezijanom

Dio atmosfere pogledajte na fotografijama, a svi koji se odlučite pojaviti na Terezijani i idući vikend, u subotu vas očekuju Tamara Obrovac & Transhistria ensemble i Neno Belan & Fiumens, a u nedjelju Tamburaški orkestar HRT-a i Đani Stipaničev te Amira Medunjanin & Ante Gelo

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Odličan koncert u sklopu Terezijane održao je Zoran Predin s Kukuruzović Django group te je svojim velikim hitovima rasplesao i raspjevao Bjelovarčane i njihove goste ispred pozornice kod fontane. Svirka je potrajala skoro dva sata, a okupljena publika svih generacija ispratila legendu gromoglasnim pljeskom i zvižducima nakon bisa.

Odmah nakon Predina na pozornici kod Gradskog muzeja svirku su započeli Blue World Trio. Riječ je o triju sastavljenom od vrhunskih muzičara koji sviraju doslovno sve i svašta. Nažalost, odlična svirka ovih virtuoza nije uspjela privući veli broj gledatelja. Ali, zato oni malobrojni su uživali u koncertu te su trio nakon svake izvedbe nagradili velikim pljeskom.

Dio atmosfere pogledajte na fotografijama, a svi koji se odlučite pojaviti na Terezijani i idući vikend, u subotu vas očekuju Tamara Obrovac & Transhistria ensemble i Neno Belan & Fiumens, a u nedjelju Tamburaški orkestar HRT-a i Đani Stipaničev te Amira Medunjanin & Ante Gelo.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 15 Lipanj 2015 10:19 )