• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Nedjeljna večernja šetnja Terezijanom

Dio atmosfere s posljednjeg dana ovogodišnje Terezijana, koja je imala bogati koncertni program, pogledajte na fotografijama i videu

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Đani Stipaničev i tamburaški orkestar HRT-a održali su odličan koncert sinoć, 21. lipnja, posljednjeg dana ovogodišnje Terezijane. Đani i orkestar oduševili su Bjelovarčane i njihove goste koji su ispunili gledalište pozornice kod fontane do posljednjeg mjesta.

Na pozornici kod Gradskog muzeja, nakon Đanija, nastupili su Amira Medunjanin & Ante Gelo te svojom izvedbom punom emocija dirnula je bjelovarsku publiku, koja je po prvi put na ovogodišnjoj Terezijani ispunila gledalište ove pozornice. Armira je rekla kako će joj Bjelovar ostati u sjećanju, jer je upravo u njemu prvi puta uživo otpjevala pjesmu Žute dunje.

Nakon ova dva odlična koncerta, nedjeljna večeri završila je odličnom svirkom Marka Osmanovića i Dinka Likara, poznatih kao Cota G4 Acoustic duo iz Daruvara u »Rock and Roll music boxu«.

Dio atmosfere s posljednjeg dana ovogodišnje Terezijana, koja je imala bogati koncertni program, pogledajte na fotografijama i videu.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 22 Lipanj 2015 19:32 )