• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


STORY IMA NAJBOLJU KAVU U BJELOVARU

Kava je Franck Stretto koja osim što je vrhunske kvalitete je i hrvatski proizvod, a osoblje je prošlo specijalizaciju u Francku za pripremu vrhunske kave

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Možda se ponekad pitate gdje popiti kavu u Bjelovaru? Toliko kafića u Bjelovaru, a gdje je najbolja kava? Moram reći da sam pio kavu na puno mjesta diljem Europe (na svoju žalost dalje nisam), a kava koju pripremaju u ne tako davno otvorenom kafiću Story, u Bjelovaru, pripada u sam vrh. No vratimo se u Bjelovar, a što se tiče Bjelovara moram napisati da nigdje drugdje nisam pio tako dobru kavu. Story se nalazi na bjelovarskom Korzu do bivšeg kina Partizan, odnosno u prostoru nekadašnje prodavaonice obuće Šimecki, u blizini FINA-e na suprotnoj strani.

Ima još jedan razlog zašto baš popiti kavu u kafiću Story, a to je kava Franck Stretto koja osim što je vrhunske kvalitete je i hrvatski proizvod. I to nije sve, vrhunsku kavu pripremit će vam vrhunsko osoblje koje je prošlo specijalizaciju u Francku za pripremu vrhunske kave. Dođite u Story popijte kavu i uvjerite u njenu kvalitetu.

Ažurirano ( Subota, 11 Srpanj 2015 07:54 )