• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SUBOTNJA SUNČANA ŠETNJA BJELOVAROM

Budući da nam predviđaju, zaista sunčan proljetni vikend, nadamo se da ćete ga iskoristiti, na najbolji mogući način. Svima vam želimo mnogo zabave, odmora i lijepih trenutaka u ugodnom društvu. Uživajte!

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR I ove prave proljetne subote, prošetali smo našim gradom. Ulice, parkovi i naša tržnica, bili su prepuni ljudi svih generacija. Naša obnovljena dječja igrališta, sada su zaista puna dječjeg smijeha, igre i ugodnog razgovora, njihovih roditelja.

Budući da nam se bliže i izbori,  vidimo da su se mnoge stranke angažirale, oko predizborne kampanje. Na štandovima,  predstavljaju svoje programe i trude se pridobiti, svaki glas. Sreli smo i Verdrana Goleca koji se upravo vratio iz Bakua, gdje je na Europskom prvenstvu u taekwondou osvojio srebrnu medalju, i to baš na prvi svibanj, Međunarodni praznik rada. Bravo Vedrane!

Budući da nam predviđaju, zaista sunčan proljetni vikend, nadamo se da ćete ga iskoristiti, na najbolji mogući način. Svima vam želimo mnogo zabave, odmora i lijepih trenutaka  u ugodnom društvu. Uživajte!

Ažurirano ( Ponedjeljak, 12 Svibanj 2014 17:10 )