• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Veliki pivski vikend u Voxu i Galeriji

Uz uvijek nasmijano i vedro osoblje tu je i ponuda pića po vrlo prihvatljivim cijenama, kao na praznik

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U ovaj hladan nadolazeći vikend najbolje mjesto za opuštanje i zagrijavanje, prije odlaska u neki od bjelovarskih noćnih klubova, su caffe bar VOX I GALERIJA. Uz uvijek nasmijano i vedro osoblje tu je i ponuda pića po vrlo prihvatljivim cijenama, kao na praznik.

Ovog petka i subote su još dodatno pripremili specijalnu ponudu, tako u Galeriji možete svirnuti četiri Ožujska rezana, a platiti tri i to 33 kuna, dok u Voxu možete popiti četiri Staropramena, a platiti isto samo tri i to 33 kune. No, to nije sve u Galeriji vas čeka bu bu za 6 kuna, a u Voxu gemišt iz vinarije Šapić za 5 kuna. votke s jednim Burnom za samo 25 kuna.

Osim toga, u Voxu u stalnoj ponudi je i ponajbolje hrvatsko pivo – točeno Velebitsko.

Svako pravo pivo bazira se na četiri i samo četiri osnovna sastojka, vodu, kvasac, ječmeni slad i hmelj. Malo selo podno Velebita garantirano ima fantastičnu vodu, a za ostatak se pobrinuo njemački recept, i isto takva preciznost njegovog vlasnika. Velebitsko tamno slovi kao jedno od najbolja tri crna piva u Hrvata, tako da, ga jednostavno morate probati ako se smatrate pivopijom, a ne hipsterom, pa pozivamo prave muškarce s ukusom na ono sto stvarno zaslužuju. A tu je i svijetlo, da ne bi itko bio zakinut!

Ažurirano ( Petak, 13 Ožujak 2015 16:51 )