• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


OVAJ VIKEND U ALCATRAZU: House is back i MC STOJAN

Provjerite zašto je Alcatraz jedini zatvor u kojem se rezervira mjesto, u koji se rado ulazi, a nerado izlazi. Vidimo su Alcatrazu!

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Nakon samo mjesec dana stanke House is back je opet u petak, 22. siječnja, u Alcatrazu. U hladnom siječnju za vas smo pripremili dva izvođača koji će ugrijati atmosferu ritmovima future house-a i EDM-a te su za vas pripremili poseban b2b RnB set.

***GUX 81***

Tomislav Gulas aka Gux81 rođen 25.4.1990.god u Bjelovar. Od malena pokazuje interes za glazbu te u tinejdžerskoj dobi sa 17 godina upoznaje dj-a (inTek vibe) koji ga uvodi u savjet elektronske glazbe i pruža mu priliku za rad u kultnom bjelovarskom Clubu 7 gdje započinje svoju karijeru dj-a .Nakon toga gostuje u gotovo svim bjelovarskim caffe barovima i clubovima. Pronalazi se u tech house glazbi sa afro i latino ritmom. Sa 20 god postaje rezident Padre bara gdje se zadržava tri godine. Gostovao u mnogim gradovima Lijepe naše. Član je broken mind's dj team-a koji se sastoji od tri dj-a i s njima organizira brojne partye pod nazivom Underground party. Uživa u svakom nastupu i nada se da će uvijek tako i ostati.

01-03:

***STEVE FINGERS***

Stjepan Prstec, »Steve Fingers«, rođen je u Bjelovaru. Od malih nogu je bio usko vezan za muziku u svim segmentima.

– Još kao klinac sam znao stajati uz radio satima čekajući da puste neku dobru pjesmu da je mogu snimiti na kazetu – kaže Steve Fingers. No, tek sa 14 godina kada je prvi put došao u disko shvatio je gdje je njegovo mjesto u glazbi i čime se želi baviti. Sa 17 godina počinje osjećati poziv za bavljenje glazbom i sa 17 godina već počinje ostvarivati svoje prve nastupe u bjelovarskom night baru Zuma.

Područje njegovog stvaralaštva je progressive house, mainroom house, tech house. Počinje prve korake po manjim kafićima, 2009. ubrzo dobiva rezidenciju u night barru Zuma. Iako prve ozbiljnije nastupe zabilježava već u 2010. godini. 2011. postaje rezident Cocomo cluba u Novalji te mu je to stalna ljetna rezidencija, pored koje od početka 2015. godine drži i rezidenciju u Orinoco klubu u Koprivnici. Također je nastupao u sklopu brojnih boat partya u organizaciji Collegium Travelsa, te je imao prilike biti i dio svjetski poznatog hideout festivala. Nastupao je sa imenima poput Paula Barbata i Fremasonsa, jednim od vrhunskih i poznatih DJ- eva sa svjetske scene.

Iskazuje se i u nastupima u News caffe Novalja, Groove club Zagreb, Don quijote Zagreb, Barfly club Varaždin night bar Alcatraz Bjelovar, Princess Hala Jastrebarsko, beach bar Khala Gajac, Havana club Bjelovar te mnoštvo manjih lokalnih partya.

ULAZ 10,00 kn

U subotu 23. siječnja u goste dolazi popularni - MC STOJAN! Dođite i provedite se uz najbolje Stojanove hitove. ULAZ 25,00 kn na samome ulazu na danu koncerta!

Rezervacije isključivo pozivom na 099/578 4136 svakog radnog dana od 8 do 16 sati.

Provjerite zašto je Alcatraz jedini zatvor u kojem se rezervira mjesto, u koji se rado ulazi, a nerado izlazi. Vidimo su Alcatrazu!

Ažurirano ( Srijeda, 20 Siječanj 2016 17:26 )