• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


OVAJ VIKEND U ALCATRAZU: HOUSE IS BACK I MARKO VANILLA

Provjerite zašto je Alcatraz jedini zatvor u kojem se rezervira mjesto, u koji se rado ulazi, a nerado izlazi. Vidimo su Alcatrazu!

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR I ovaj vikend veseli i naširoko poznati bjelovarski zatvor Alcatraz spreman je za ludi provod.

PETAK – Nakon mjesec dana pauze House is back sa jednim posebnim gostovanjem za vas, te je ovo ujedno i jedno dobro zagrijavanje za mega event koji vam spremamo početkom 5. mjeseca. stoga dođite i poslušajte sta vam ova dva lisca spremaju.

LINE UP:

STEVE FINGERS

Stjepan Prstec, »Steve Fingers« , rođen je u Bjelovaru. Od malih nogu je bio usko vezan za muziku u svim segmentima: još kao klinac sam znao stajati uz radio sate čekajući da puste neku dobru pjesmu da je mogu snimiti na kazetu. No tek sa 14 godina kada je prvi put dosao u disko shvatio je gdje je njegovo mjesto u glazbi i cime se želi baviti. Sa 17 godina počinje osjećati poziv za bavljenje glazbom i sa 17 godina već počinje ostvarivati svoje prve nastupe u Bjelovarskom night baru Zuma.

Područje njegovog stvaralaštva je progressive house, mainroom house, tech house. Počinje prve korake po manjim kafićima, 2009 - te ubrzo dobiva rezidenciju u night barru Zuma. Iako prve ozbiljnije nastupe bilježi već u 2010. godini. 2011- te postaje rezident Cocomo cluba u Novalji te mu je to stalna ljetna rezidencija, pored koje od početka 2015. godine drži i rezidenciju u Orinoco klubu u Koprivnici. Krajem 2015. premješta svoju rezidenciju u Zagreb te postaje rezident kluba Hocus Pocus Također je nastupao u sklopu brojnih boat partya u organizaciji Collegium Travelsa, te je imao prilike biti i dio svjetski poznatog hideout festivala. Nastupao je sa imenima poput Paula Barbata i fremasonsa, jednim od vrhunskih i poznatih DJ- eva sa svjetske scene.

Iskazuje se i u nastupima u News caffe Novalja, Living room Bjelovar, Groove club Zagreb, Don quijote Zagreb, Barfly club Varazdin night bar Alcatraz Bjelovar, Princess Hala Jastrebarsko, beach bar Khala Gajac, Havana club Bjelovar te mnoštvo manjih lokalnih party-a.

Z'SPIN

Z'Spin, pravim imenom Zrinko Kutnjak, rođen je 10. rujna 1988. u Čakovcu.

Od malena se počeo baviti glazbom, učeći svirati klavir, te kasnije još i naobrazbu skladanja.

Kao DJ i producent je puštao u puno klubova sirom zemlje i regije, između ostalih: Aquarius Club Zagreb, Shamballa Club Zagreb, Ljubljana Circus, te brojnih festivala poput: Exit Festival, West House Reunion and Croatian electronic music festival Forestland (kojeg je ujedno i rezident), te skupa s brojnim imenima poput: R3hab, Sick Individuals, Michael Calfan, Hard Rock Sofa te brojni drugi. Ujedno je i rezident DJ MAG TOP 100

53 kluba na svijetu službeno Aquarius cluba na Zrcu.

Produkcijom se bavi 10 godina. Stil glazbe teško je svrstati u samo jedan žanr, iako se može reci da je u okvirima house glazbe.

SUBOTA – ❗ ★ MARKO VANILLA ❗

Ludilo ove subote, nastup poznatog Marka Vanille uz ULAZ od samo 15 kuna uživajte u njegovim hitovima »300 čuda«, »Živeli«, »Malena«, »1001 avantura«...

Pripadnice ljepšeg spola osigurajte svoje mjesto na vrijeme, a za muške do 00:00 h ➤ HAPPY HOUR piće u potocima! :)

REZERVACIJE isključivo pozivom na 099/578 4136 svakim radnim danom 8 do 16 sati.

Provjerite zašto je Alcatraz jedini zatvor u kojem se rezervira mjesto, u koji se rado ulazi, a nerado izlazi. Vidimo su Alcatrazu!

Ažurirano ( Četvrtak, 17 Ožujak 2016 20:36 )