• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U SKLOPU PROJEKTA »ZAJEDNO MOŽEMO«

Hrvoje Jurić goste O'ka puba proveo kroz svoja putovanja

Riječ je o humanitarno putopisnom projektu koji je zamišljen kao velika biciklijada kroz cijelu Hrvatsku, a kojoj se može priključiti svatko tko ima bicikl, nešto slobodnog vremena, želje za druženjem i pomaganjem onima kojima je pomoć zaista potrebna

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Hrvoje Jurić u sklopu projekta »Zajedno možemo« sinoć, 7. travnja, u bjelovarskom O'ka pubu je održao predavanje kroz koje je goste O'ka puba proveo kroz svoja putovanja. Bjelovarčanima je ispričao  kako se pripremiti za biciklom, a kroz svoja iskustava objasnio je kako organizirati cjelokupno putovanje, kako pripremiti bicikl, gdje spavati i kako trošiti.

Riječ je o humanitarno putopisnom projektu »Zajedno možemo« koji je zamišljen kao velika biciklijada kroz cijelu Hrvatsku, a kojoj se može priključiti svatko tko ima bicikl, nešto slobodnog vremena, želje za druženjem i pomaganjem onima kojima je pomoć zaista potrebna. Biciklijada je startala 1. travnja u Iloku i vozi sve do Dubrovnika, a cijela ruta podijeljena je kroz pet dionica.

Nakon predavanja uslijedilo je neformalno druženje s Hrvojem uz pivicu. O'ka pub se tako pokazao kao mjesto koje osim vrhunske zabave i najvećeg izbora piva u gradu nudi i sve više kulturnih sadržaja svojim sugrađanima.

Ažurirano ( Srijeda, 08 Travanj 2015 16:42 )