• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Bjelovarski Forum proslavio 25. rođendan humanitarnim turnirom i feštom

Na turniru su snage odmjerili Metalind Bjelovar, AG Siget – Hrvatski Dragovoljac, Caffe bar Forum i GNK Dinamo. Prvo mjesto osvojila je ekipa Metalind Bjelovar. Kompletni sakupljeni prihodi od donacija i tombola uplaćeni su Udruzi »Ruka Pomoći« u svrhu otvaranja i punjenja artiklima Socijalne samoposluge.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Poznati bjelovarski kafić  Forum proslavio je sinoć, 29. svibnja, svoj 25. rođendan. Proslava je počela s humanitarnim malonogometnim turnirom u bjelovarskoj rukometnoj dvorani. Na turniru su snage odmjerili Metalind Bjelovar, AK Siget – Hrvatski Dragovoljac, Caffe bar Forum i GNK Dinamo. Prvo mjesto osvojila je ekipa Metalind Bjelovar. Ulaz se nije naplaćivao već su gledatelji sami po svojim mogućnostima davali dobrovolje priloge. Kompletni sakupljeni prihodi od donacija i tombola uplaćeni su Udruzi »Ruka Pomoći« u svrhu otvaranja i punjenja artiklima Socijalne samoposluge.

Zahvaljujemo se svima koji su se odazvali na humanitarni malonogometni turnir. Veliko hvala svim građanima koji su prisustvovali ovom događaju i svojim doprinosom s novčanim i prehrambenim donacijama pripomogli što prijem otvaranju socijalne samoposluge. Isto tako, veliko hvala i svim igračima, koji su bez ikakvih naknada, došli na ovaj turnir, kako bi Bjelovaru priuštili prekrasan događaj. Veliko hvala GNK Dinamo, koji je unatoč svojim obavezama došao s oslabljenim sastavom zbog važnih događaja u Zagrebu, posebno hvala gospodinu olimpijcu Damiru Škari i njegovoj ekipi AK Siget na dolasku. Zahvaljujemo se Metalind Bjelovar i Vita Nova Bjelovar, a posebno hvala i Damiru Grbavcu, vlasniku caffe bara Forum na velikom trudu oko kompletne  organizacije ovog događaja – poručuju iz Udruge »Ruka Pomoći«.

Proslava je nastavljena u Forumu feštom do kasno u noć, a dio atmosfere pogledajte na fotografijama.

Ažurirano ( Subota, 30 Svibanj 2015 13:55 )