• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Večer evergreena u Češkoj obeci Bjelovar

Tu noć se tražio stol više, a dom Češke obeci Bjelovar bio je ispunjen do posljednjeg mjesta. Za to su najviše zaslužni glazbenici: muzička skupina »Stari prijatelji« Češke obeci Bjelovar i muzička skupina Češke besede Daruvarski Brestovac.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Da je za dobru zabavu potrebno samo odlično društvo i još bolja glazba, pokazala je Češka obec Bjelovar koja je prošle subote, 30. siječnja, organizirala Večer evergreena u svojim prostorijama. Tu noć se tražio stol više, a dom Češke obeci Bjelovar bio je ispunjen do posljednjeg mjesta. Za to su najviše zaslužni glazbenici: muzička skupina »Stari prijatelji« Češke obeci Bjelovar i muzička skupina Češke besede Daruvarski Brestovac. Domaćice Češke obeci Bjelovar, upotpunile su doživljaj domaćim kiflicama i čajem koje su podijelile svakom gostu. Na repertoaru su osim čeških bile i strane i domaće skladbe iz 60-tih, 70-tih i 80-tih godina. Prisjećajući se tih pjesama, navrla su sjećanja mnogih, a pjevalo se i plesalo do kasno u noć.

Večer evergreena je sad već i tradicionalna, organizirana pod pokroviteljstvom Savjeta za nacionalne manjine RH, a odlična je razbibriga za ove hladne i zimske dane.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 01 Veljača 2016 21:48 )