• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


POČEO PRVI SUPER TALENT SHOW BJELOVARSKOG KRAJA NA RANCHU VIKTORIJA U ZVONIKU

SUPER ZABAVA BEZ ULAZNICA

Osim ocjenjivačkog suda koji će ovoga puta imati manju ulogu u izboru pobjednika, slušatelji, gledatelji i gosti Rancha odlučit će o konačnom pobjedniku.

E-mail Ispis PDF

Prvi SUPER TALENT SHOW u ovoj regiji, počeo je u nedjelju 19. svibnja, u prepunoj dvorani i uz posebne goste iznenađenja, Cezara i Jarana. Iz nedjelje u nedjelju u prekrasnom ambijentu Rancha Viktorija u Zvoniku odmjeravat će svoje pjevačke sposobnosti talenti iz nekoliko županija. Najbolji od njih imaju prigodu izboriti se za fond nagrada u iznosu 10.000,00 kuna i putovanje na Advent u Beč za dvije osobe, te brojne druge nagrade. SUPER VIKTORIJA talent show zajedničkim snagama, idejno, organizacijski i medijski osmislili su Ranch Viktorija, DMC TV, i Super radio, uz najveću zvijezdu hrvatskog etera Dražena Kocijana Kocku. Uz brojne medijske goste, zvijezde, poznate osobe, odličnu glazbu Super banda, narednih mjeseci možete očekivati samo super zabavu, a ulaz se ne naplaćuje.

Svake nedjelje od 19 sati SUPER VIKTORIJA TALENT SHOW možete pratiti u izravnom prijenosu na frekevneciji Super radija 89 FM, te DMC televizije, ili internet streamingom na www.superradio.hr.

Osim ocjenjivačkog suda koji će ovoga puta imati manju ulogu u izboru pobjednika, slušatelji, gledatelji i gosti Rancha odlučit će o konačnom pobjedniku. Stoga već sada možete svoj like dodijeliti svom favoritu na Facebook profil Super radija 89 FM ili putem SMS poruka na 66248, ključna riječ SUPER i zatim upišete ime i prezime favorita (cijena poruke 3,72 kn s uključenim PDV-om).

Ana Dumić Kolundžić, Nenad Mikašinović, Josip Darapi, Marko Delija, Silvio Bugarinović, Senka Puškadija, Antonia Bengez i Darko Petreković ugodno su iznenadili svojim glazbenim umijećem i suvereno otvorili prvo izlučno natjecanje, no već sljedeću nedjelju od 19 sati doznat ćemo imena i prezimena četvero od njih, koji ulaze u drugi krug Super talent showa.

Ažurirano ( Srijeda, 22 Svibanj 2013 10:27 )