• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ZAŠTO DOBRI DEČKI ZAVRŠE U PRIJATELJSKOJ ZONI, UMJESTO U NJENIM GAĆICAMA

Da, žene su čudna bića i ponekad se pitamo koji je razlog zbog čega se događaju takve stvari

E-mail Ispis PDF

Englezi bi rekli »nice guys finish last«, što bi zdravoseljačkim prijevodom značilo da vas to što ste dobri, nažalost najčešće neće dovesti nikud. Da, nažalost je to tako u većini slučajeva, a ovo se posebno odnosi na žene. Koliko puta vam se dogodilo da izvisite jer je njoj ipak bio draži onaj huligan u kožnoj jakni, koji je ne doživljava, a prema ženama se odnosi kao prema smeću. Vjerujte, to je vrlo česta situacija i najčešće ne završava kao u romantičnim komedijama u kojima dobar dečko na kraju ipak završi u njenim gaćicama, već se nađe u prijateljskoj zoni i služi joj samo kao rame za plakanje kad je jedan od takvih huligana napuca. Da, žene su čudna bića i ponekad se pitamo koji je razlog zbog čega se događaju takve stvari. Zato vam danas donosimo šest razloga zbog kojih će ona uvijek prije odabrati »zločestog dečka«, piše portal Macho.hr.

POŠTOVANJE

Žene nemaju ni malo poštovanja prema nekome koga mogu gaziti, određivati mu što da radi i kontrolirati svaki njegov pokret, što si netko sa pravim stavom neće nikad dozvoliti, dok će se »dobrice« najčešće pokoriti i skočiti na svaku njenu naredbu. Nemojte si dopuštati takav razvoj situacije i progovorite ukoliko vam neke stvari ne odgovaraju, jer vjerujte, ako vas žena ne poštuje, onda nema šanse da joj budete privlačni.

PREDVIDLJIVOST

Živite predvidljiv i dosadan život? Vjerujte, ni jednoj ženi se neće svidjeti činjenica da ne uživate u životu, ne isprobavate nove stvari ili vam svaki dan izgleda jednako. Žene vole uzbudljive, zagonetne muškarce koji su im izazov i uz koje će i njihov život biti uzbudljiv. Ako im želite biti zanimljivi, pružite im uzbuđenje, svakim danom ih iznenađujte i neka se uz vas osjećaju živima , jer je to ono što će ih privući k vama.

ŠARM

Dobri dečki su najčešće povučeni i u razgovoru s ženama često ne pronalaze prave riječi, niti pričaju ono što bi žene htjele čuti. Slatkorječivost uvijek pali, a loši dečki su najčešće samopouzdani, vješti s riječima i dobro znaju kako razgovarati s ženama na način koji će im se svidjeti, te im omogućiti da ih osvoje i zavuku im se u gaćice.

SEKS

Kad žene traže muškarca koji će im pružiti uzbudljive trenutke pod plahtama, onda budite sigurni da dobri dečki ne dolaze u obzir. Problem je već ranije spomenut, jer ako vas smatraju predvidivim i dosadnim, onda je za očekivati da ni u krevetu nećete biti maštoviti, preuzeti inicijativu i pokazati im stvari koje do sad još nisu imale šansu isprobati. Iako, to u stvari uopće ne mora biti tako, ali ako joj se činite takvi, onda će biti uvjerena da niste dorasli poslu.

ZAŠTITA

Povijesna činjenica je da su žene uvijek preferirale muškarce koji ih mogu zaštititi u situacijama koje to zahtijevaju. Da, problem je što dobri dečki najčešće odaju dojam osoba koje nisu sposobne zaštiti sami sebe, a kamoli ženu s kojom su u vezi i to je jedan od razloga zbog kojih ih žene rjeđe biraju. Iako niti jedna od kategorija muškaraca o kojima danas pišemo nije idealna ženama, ali dok ne naučite biti dobar muškarac s određenim karakteristikama loših dečki, žene će uvijek prije birati njih nego vas.

SAMOPOUZDANJE

Muškarac koji je samopouzdan, zna svoje kvalitete i odaje takav dojam prema ženama u okolini, sigurno neće proći nezamijećeno. No, baš je to ono što najčešće fali dobrim dečkima jer su često povučeni, ne vjeruju u sebe i stalno razmišljaju na način da nisu dovoljno dobri. Ako ne vjerujete sami sebi i ne smatrate se dovoljno dobri za djevojku koja vam se sviđa, onda se zapitajte zbog čega bi ta djevojka imala drugačije mišljenje o vama. Loši dečki su samopouzdani i o sebi imaju visoko mišljenje, a to je stvar koja je ženama definitivno zanimljiva.

Ažurirano ( Utorak, 18 Studeni 2014 12:58 )