• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


OTVORITE OČI

ZNAKOVI KOJI GOVORE DA VAS MOŽDA VARA

Kada vjerujete suprugu, vjerujete i svim njegovim objašnjenjima i svim njegovim prekovremenima radnim satima i službenim putovanjima. No neki znakovi ipak bi trebali biti upozorenje za uzbunu.

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Uočavate li ih, nemojte odmah pretpostaviti da vas vara, no oči držite širom otvorene i promatrajte ga neko vrijeme. Evo nekoliko znakova da je možda zastranio i vodi dvostruki život.

Počeo je pomnije birati garderobu i promijenio je navike odijevanja Vrijeme je da se zapitate za koga se sređuje ako je iz sportskih hlača i traperica odjednom uskočio u odjela i košulje. Iza njega ostaje oblak skupog parfema i to novog, kojeg mu niste vi kupili.

Spava s mobitelom pored uzglavlja Odjednom se ne odvaja od svog Iphonea, a obavezno ga stavlja pored uzglavlja. Nosi ga sa sobom čak i u kupaonicu. Može ići toliko daleko pa će ga isključiti kada ste zajedno, uz izgovor da ne želi da vas itko ometa.

Promijenio je sve lozinke Iako ste imali pristup njegovu mailu, jer je lozinka bila zapamćena na zajedničkom računalu, shvatili ste da je nedavno promijenio sve passworde. Uzbuna.

Promijenio je kreditnu karticu Moguće da skupocjene darove kupljene online šalje na drugu adresu.

Postao je osoran i prigovara vam Iniciranje svađe, prigovaranje, zajedljivi komentari. Možda priprema teren da bi krivnju prebacio na vas i rekao da se uvijek svađate.

Predlaže vam odvojene godišnje odmore To je očiti znak da vas želi udaljiti od sebe i da radi prostor za nekog drugog.

Odbija seks I to, naravno, može biti znak. Ne mora vas doslovce odbijati, ali više vas ne traži seks i odgovara mu kad ni vi ne poduzimate inicijativu iako vas je prije uvijek nagovarao na akciju.

Ažurirano ( Subota, 07 Lipanj 2014 15:40 )