• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


DOBRO JE ZNATI

MUŠKARCI, OVAKO SE DOLAZI DO VIŠE SEKSA!

Ne volite pomagati ženi u kućanskim poslovima? Možda biste trebali razmisliti još jednom jer se upravo u tome krije put do više seksa.

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Što parovi rade više zajedničkih poslova, više se i seksaju, pokazalo je kanadsko istraživanje koje je obuhvatilo gotovo 2000 bračnih parova. Uočeno je da parovi koji puno rade na poslu i kod kuće stignu uživati i u seksualnom druženju.

»Žene svoje osjećaje prema suprugu grade i na osnovi percepcije o tome koliko im muškarci pomažu u kućanskim poslovima. Ako muškarci ne pomažu dovoljno, bračni par ima lošiji seksualni život. Oni koji se trude, uživaju i u više seksa, a pokazalo se da žene posebno nagrađuju supružnike koji usisavaju«, pojasnili su stručnjaci koji su radili na istraživanju.

Ovo nije prvo istraživanje koje je pokazalo da užurbani način života i mnoštvo vremena provedenog na poslu ipak ne oduzima vrijeme za zdrav seksualni život među bračnim partnerima.

Jedno je američko istraživanje pokazalo da muškarci koji pomažu ženama u kućanstvu imaju češće seksualne odnose od onih koji to ne čine. Dakle, ovo je jednostavna i pametna uputa...

Ažurirano ( Subota, 07 Lipanj 2014 15:39 )