• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SEKSI IGRICE

GDJE GA DODIRNUTI I IZLUDJETI DO KRAJA

Ako vam je seksualni život u stagnaciji i razmišljate o tome kako ga ponovno probuditi, probajte krenuti od početka – dodirima

E-mail Ispis PDF

Izvor: tportal.hr

1. Koža

Koža je najveći organ i često ga zanemarujemo, ali psihoterapeutkinja Gloria Brame kaže da nježni dodiri kože potiču uzbuđenje. Dodirujete li kožu partneru, doslovno potičete zagrijavanje. Možete započeti milovanjem i masažom leđa pa ruku ili prsiju.

2. Guza

Češća je situacija da muškarci obožavaju guze žena, ali on neće imati ništa protiv ako istaknete koliko je i njegova guza dobra.

3. Vrat

Dodiri ili poljupci po vratu mnogima izazivaju lagane drhtaje i uzbuđenje odmah raste. Razlog je to što u vratu ima puno živčanih završetaka pa je osjetljiv na dodire.

4. Uho

Ne vole svi muškarci vlažne dodire na tom mjestu, ali uz seksi šaputanje i pokoji poljubac sigurno nećete pogriješiti.

5. Poljubac

Pravi poljubac koji će trajati dulje nego obično, uz male promjene rutine, odmah će potaknuti partnera da traži još i više.

6. Masaža nogu

Ako ste ikada doživjeli masažu stopala, onda znate koliko je to ugodno i opuštajuće. No na stopalima se nalaze i neki završeci živaca koji bude uzbuđenje pa možete iznenaditi dragog i tako započeti predigru.

7. Prsti i kosa

U anketi za magazin Glamour mnogi su muškarci rekli da obožavaju kada djevojka prstima prolazi kroz njihovu kosu za vrijeme seksa, posebno na dijelu potiljka.

8. G-točka

Želite li malo eksperimentirati, možete masirati njegovu G-točku. Ona se nalazi otprilike od pet do sedam centimetara od anusa, na prednjoj strani analnog kanala. Za masažu koristite jagodice prstiju i budite vrlo nježni. Kada se partner dovoljno opusti i uzbudi, osjetit ćete kvržicu, a to znači da ste otkrili G-točku.

Ažurirano ( Subota, 07 Lipanj 2014 15:37 )