• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PUSTITE LAVA DA SPAVA: STIGAO »POJAS ČEDNOSTI« ZA MUŠKARCE

Ne znamo hoćete li dobiti set kuhinjskih noževa ukoliko naručite odmah, ali znamo da svaka roba ima svog kupca, pa će tako za 850 kuna u nečije domove stići i ova

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.24sata.hr

Muškarci koji se ne mogu suzdržati od seksualnih aktivnost, makar to samo bilo 'bacanje veseljka u nesvijest', a to bi zapravo htjeli, napokon mogu odahnuti jer je američka tvrtka CB-X na tržište plasirala novi pojas čednosti.

Riječ je o »oklopu« s lokotom koji se naprosto natakne na penis, pa potom zaključa. Mokrenje je pritom omogućeno jer svaki od oklopa ima rupu predviđenu za tu svrhu.

– Uređaj za mušku čednost omogućit će korisniku da se suzdrži od diranja vlastitih genitalija u svrhu seksualnog užitka. Onaj tko čuva ključ imat će potpunu kontrolu nad ugodama za kojima žudi onaj tko nosi uređaj. – napisao je između ostalog proizvođač.

MOGU GA KUPITI I ŽENE KAO DAR VOLJENOM

Oklop, naravno, muškarcima mogu nametnuti i žene koje sumnjaju u vjernost partnera, a mogu ga svojevoljno nositi i oni koji žele ostati djevci do braka.

Također, tu je i mogućnost da se »zarobljenik pusti« na slobodu tek kad to njegov vlasnik zasluži, a tako je nekako pojas čednosti i nastao.

Naime, osmislio ga je punac Jasona Yatesa (direktor prodaje kompanije), koji je sa svojom suprugom prakticirao seks kada bi ga ona nagradila vađenjem ključa iz svog grudnjaka.

Tvrtka je na tržište plasirala nekoliko različito dizajniranih modela, a cijena im je 150 američkih dolara, odnosno 850 kuna.

Ažurirano ( Subota, 07 Lipanj 2014 15:36 )