• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NE PANIČARITE

KOLIKO JE DOISTA VAŽNA VELIČINA PENISA?

Slijedi naoko loša vijest za muškarce: svi oni koji kažu da veličina nije važna vjerojatno lažu. No tu je i dobra vijest – nekoliko je trikova što će itekako poslužiti muškarcima koje priroda baš i nije obdarila

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Prema nedavnoj studiji objavljenoj u časopisu The Journal of Sexual Medicine, trećina žena koje redovito doživljavaju vaginalne orgazme kaže da su veće šanse za to ako partner ima veći penis, piše Men's Health.

U istraživanju u kojemu je sudjelovalo više od 300 žena znanstvenici su ih pitali koliko redovito prakticiraju seks, koliko često doživljavaju vaginalni i klitoralni orgazam i koliko o tome ovisi veličina penisa. Trećina žena koja doživljava vaginalni orgazam penetracijom rekla je da im je veličina penisa itekako bitna.

No što točno znači prosječna veličina penisa? Prema studiji, prosječna veličina penisa iznosi između 14 i 15,4 centimetra. Prije nego što padnete u očaj ako je vaš ispod prosjeka, imajte na umu ovo: čak 60 posto žena nije reklo da je veličina važna! Osim toga, nedavno istraživanje magazina Men's Health o zadovoljstvu žena seksualnim životom pokazalo je da je od 3.289 žena svega sedam posto nezadovoljno veličinom partnerovog penisa.

Naravno, nekim je ženama ona jako bitna, i to za neke oblike orgazama. No dobra stvar je da to lako možete nadoknaditi određenim tehnikama ukoliko ste uskraćeni po pitanju veličine. Koja su vaša tajna oružja? Strast, predigra i raznovrsnost. Evo kako ćete to postići:

Priuštite joj masažu
Ono zbog čega vas se ne može zasititi nije vaš penis ni njegova veličina, već strast. No to ne znači da svaki put u naletu strasti morate doslovce strgati odjeću s nje. Žene vole osjetiti da ih cijenite i poštujete, a ponekad i posve aseksualan dodir može imati zadivljujuće posljedice, umjesto da direktno posežete za strateškim mjestima kao što su partneričine grudi ili stražnjica.

Pokušajte s ovime: Prije nego počnete s nečim konkretnijim prođite joj prstima kroz kosu, milujte joj liniju čeljusti i nakon toga joj lagano masirajte tjeme. Prstima je lagano masirajte prema vratu i ramenima te se nakratko zaustavite da biste je poljubili u kosu ili u uho. Iako se to čini kao pomalo neobična predigra, nove senzacije će sigurno probuditi njezina osjetila.

Usporite i uzmite kockice leda
Ako je za vas predigra do sada bila stavljanje ruku na njezine grudi i stražnjicu, vrijeme je da usporite. Morate joj pokazati da vam se ne žuri.

Pokušajte s ovime: Skinite joj grudnjak tako da je možete ljubiti i grickati po cijelim grudima. Za dodatno uzbuđenje stavite kockicu leda u usta i nakon toga joj ponovno ljubite grudi, ne zaboravljajući bradavice. Kockice leda mogu biti nevjerojatno uzbudljive, posebice u kombinaciji s toplim ustima i hladnim jezikom – teško da će vam moći odoljeti.

Povećajte erekciju
Kada dođe ključni trenutak, izaberite pozu u kojoj će vaš penis djelovati veće. Prema riječima stručnjaka, izbjegavajte misionarsku pozu jer nećete moći prodrijeti duboko niti će laskati vašoj veličini penisa. Stoga se radije odlučite za pozu u kojoj ste vi gore, a partnerica vam je okrenuta leđima ili pak za onu prilikom koje je partnerica gore.

U prvoj pozi neka partnerica legne na trbuh i lagano raširi koljena, a za dodatni užitak ispod nje stavite jastuk kako biste povećali i dubinu penetracije. Muškarac treba biti iznad partnerice i oslanjati težinu na ruke. Ova poza vrlo je vruća za oba partnera, a žena će imati osjećaj da partner ima veći penis.

U drugoj pozi muškarac treba leći na leđa, a partnerica na njega lica okrenuta prema njemu. Prilikom ove poze partnerica ima kontrolu ritma i dubine penetracije, ali je i vrlo uzbuđujuća jer se partneri cijelo vrijeme mogu promatrati.

Ažurirano ( Subota, 07 Lipanj 2014 15:34 )