• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


AKO ŽELITE DA USPIJE

ŠTO NIKADA NE SMIJETE TAJITI U VEZI?

Šutnja katkada nije zlato i neke stvari u vezi nije dobro tajiti

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.tportal.hr

Istina je ono što su vam govorile majke i bake, nekada nije dobro baš sve reći muškarcu. Ne morate mu reći da vam se danas pod pauzom na posao nabacivao zgodan muškarac i ne morate mu reći da ste na poslu ispali prilično glupavi, ali morate reći kada su u pitanju velike stvari zbog kojih znaju pucati i najčvršće veze. Evo što mu nikako ne smijete tajiti.

Trošenje novca
Nikako nije dobra ideja da od partnera s kojim živite i dijelite zajednički budžet skrivate određene izdatke. Kad-tad to će doći na vidjelo i naći ćete se u gadnim problemima. Nitko ne voli kad mu se radi iza leđa, a novac je ionako uvijek osjetljiva tema.

Seksualno nezadovoljstvo
Ako niste zadovoljni seksualnim životom, o tome biste svakako trebali razgovarati s partnerom. Što dulje šutite, bit ćete nezadovoljniji, a to će se nezadovoljstvo prelijevati na sve aspekte vašeg odnosa. Govorite jer komunikacija je jedini ključ za uspjeh veze. Pripazite ipak da govorite nježno…

Ogovaranje partnera
Neovisno o tome koliko vas je partner u određenom trenutku povrijedio, nije u redu da o tome pričate svima. Kako biste se vi osjećali? Možete se povjeriti jednoj bliskoj osobi, ali nipošto ne pričajte cijeloj svojoj obitelji te užem i širem društvu. Naravno, jedina prava osoba kojoj to razumno trebate reći je vaš partner.

Duhovi iz prošlosti
Vjerojatno ste već shvatili da se uvijek sve dozna, posebno one stvari iz prošlosti o kojima ne želite govoriti. Ako vaš partner to čuje od druge osobe, problem postaje puno veći i ozbiljniji. Morate biti iskreni i reći sve, posebno ono što nikako ne želite reći. Vjerujte, tako je bolje.

Zdravstveni problemi
Postoje neki zdravstveni problemi o kojima žene nerado govore svojim muškarcima iz samo njima znanih razloga. To nikako nije dobro. Bilo da ga želite zaštiti ili možda zbog drugih motiva, nemojte šutjeti i tajiti nego recite. On zaslužuje znati, a vi zaslužujete podršku.

Ažurirano ( Subota, 07 Lipanj 2014 15:32 )