• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ZAŠTO JE FOTOGRAFIJA MLADE ENGLESKINJE OBIŠLA JE SVIJET

U kratkom roku, fotografija je dobila 190.000 lajkova te je podijeljena više od devet milijuna puta

E-mail Ispis PDF

23-godišnja Engleskinja Bethany Townsend nije ni slutila kako će postati prava internetska zvijezda. Naime, njoj je dosadilo skrivanje vrećica na trbuhu nakon kolostomije, fotografirala se u bikiniju i tu je fotografiju dala objaviti na Facebooku, piše The Huffington Post, a prenosi Večernji.hr.

U kratkom roku, fotografija je dobila 190.000 lajkova te je podijeljena više od devet milijuna puta. Mlada Engleskinja tada je shvatila kako se nema čega sramiti te je dobila samopouzdanje da ostvari svoj san i postane model.

Šest mjeseci poslije ona je svoju fotografiju poslala i udruzi za oboljele od Crohnove bolesti koju je  Udruga objavila na svojim stranicama i tako mnogim oboljelima pružila inspiraciju i podršku.

– Ako mogu nadahnuti ili pomoći drugima koji su u situaciji kao ja da se osjećaju malo bolje, onda sam stvarno sretna. – rekla je Bethany.

Fotografiju koja je obišla svijet snimio je njezin 33-godišnji suprug Ian dok su bili na odmoru u Meksiku.

Još od djetinjstva Bethany boluje od Crohnove bolesti, kronične upalne bolesti crijeva. Nakon što je prošla je nekoliko operacija od 2010. godine ima dvije vrećice na trbuhu u koje odlazi probavljena hrana. Iako je bila sretna što je sve to preživjela, bila je i shrvana činjenicom da će morati živjeti s vrećicama od kolostomije, zbog čega je odustala i od manekenstva.

Ažurirano ( Četvrtak, 03 Srpanj 2014 13:18 )